Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Alkalmazásfejlesztés Android-ra - Az Informatika.Neked előadássorozat előadása

Informatika-Neked-2017-03-22

Időpont: 2017. március  22. 14:00 - 15:30
Helyszín: Informatika Tanszék, PAE GAMF MIK Kar, Izsáki út 10., Kecskemét, 4-es épület, 315-ös terem

Tartalmi összefoglaló:

Előadásunkban szeretnénk bemutatni egy Android projekt szakaszait a fejlesztői környezet felállításától a publikálásáig. Az előadásban beszélni fogunk az Android fejlesztés alapjairól és azon lehetőségekről amelyek a naprakész programozói tudást elősegítik. Beszélni fogunk azon dolgokról, melyekkel főleg céges környezetben, csapatban való munka során találkozhat egy fejlesztő. Továbbá bemutatunk olyan eszközöket, melyek jelentősen meg tudják könnyíteni egy Android fejlesztő munkáját. Említésre fognak kerülni a Google által nyújtott Third-Party Service-k és azok integrációja. Előadásunk végén megemlítünk olyan forrásokat, melyekkel Ti is naprakész tudást szerezhettek.

Az előadók rövid bemutatása:

Kandala Tamás: Az egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg a programozással, majd végzősként részt vettem egy mobil alkalmazás fejlesztői képzésben. Itt döntöttem úgy, hogy Android fejlesztéssel fogok foglalkozni, mert nagyon tetszett, hogy egyből a telefonon tudom futtatni a programjaimat és nem kell bújnom a konzolt. A diploma megszerzése után a Red Steed Studios-nál kezdtem el  dolgozni. Jelenleg egy 5 fős csapatot irányítok a cégnél.
Matics Márk: Egyetemi évek vége felé kezdtem el az Androiddal foglalkozni. Választásom szikla szilárd volt, mivel a Java nyelv érdekelt, illetve, hogy az általam írt kód egyből megjelenik olyan felületen, ami minden ember számára elérhető.
Jelenleg a Red Steed Data Securities - nél dolgozom mint Android fejlesztő. Üzleti alkalmazások készítésével foglalkozom, főleg nyugati kérések alapján.

Kérjük, jelezze részvételi szándékát az esemény Facebook oldalán.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az előadáson történő részvétel ingyenes.

Partnereink