Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

ANTOLIN HUNGARY KFT.

A GRUPO ANTOLIN világszerte 26 országban, 161 gyárral több, mint 28.000 főt foglalkoztat. A vállalat az interiors világpiac legnagyobb nemzetközi résztvevőinek egyike, a világ harmadik legnagyobb beltéri burkolatokat gyártó autóipari beszállító cégcsoportja. Az Antolin Hungary Kft. Helvécián található, 10 km-re fekszik Kecskeméttől és közel 750 főt foglalkoztat. A vállalat alapelveit képezi az innováció és a versenyképesség, mindez megvalósítva a megfelelő csapat és vezetőség támogatásával.

A három legnagyobb vevője az Mercedes-Benz Manufacturing Hungary, az Antolin Süddeutschland GmbH/Rastatt és Beijing Antolin Automotive Interiors Co., Ltd. A termékek közel 70%-a a Mercedes-Benz modellekbe épülnek be: CLA, CLA Shooting Brake,GLA, A - és B osztályba. Alkatrészeink gyártása JIT (just-in-time), és JIS (just-in-sequence) gyártósorokon történnek.

2017-től új termékcsalád, tetőkárpit gyártását kezdjük meg. A vállalat sikerességét és a folyamatos innovációt támasztja alá, hogy mind termékcsalád és vevői kör tekintetében bővítjük referenciánkat. 2 új vevő szavazta nekünk bizalmát: Jaguar Land Rover és Ford, illetve termékeink megtalálhatóak lesznek a Mercedes G modellekben is. Ezentúl helvéciai 12 000 nm2-es gyártócsarnokunk bővítését is megkezdjük ez évben, egy új 8000 nm2-es csarnok építésével.

Az új projektek és az új vevőkör alátámasztja a fenntartható fejlődést vállalatunknál, ezáltal biztosítva egy stabil és hosszútávú munkalehetőséget.

Vállalatunk kezdetektől fogva aktív résztvevője a duális programnak, melyet alátámaszt, hogy 2013-ban 1 fő hallgató, 2017-ben 4 hallgatót fogadtunk. 2018 őszétől további 2 hallgató számára tudunk lehetőséget biztosítani folyamatmérnökség , és minőségirányítás területén.

„We create automotive interiors."

 

 A cég honlapja

 A cég facebook oldala 

 Kiket várnak?

Gépészmérnöki,  járműmérnök alapszakra jelentkezőket

 Gyakorlati helyszín: Helvécia

Kapcsolat:  

Lugosi Adrienn

E-mail: adrienn.lugosi@grupoantolin.com 

Jelentkezés módja:

A szükséges dokumentumok pl. önéletrajz, motivációs levél, bizonyítványmásolat küldése a HR.hu@grupoantolin.com e-mail címre.

 Jelentkezési határidő: A jelentkezési határidőről a cég által megadott elérhetőségeken (telefon, email) kell érdeklődni

 

Partnereink