Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

„Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen.”

Gróf Széchenyi István kijelentése helytálló a kamara vonatkozásában is, hiszen a köztestület a vállalkozásoknak az érdekképviseletét látja el úgy, hogy a célok a tagok kezdeményezéseinek, igényeinek a figyelembevételével valósulnak meg.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a legfőbb hivatásának tartja, hogy önkormányzati elven alapuló működésével előmozdítsa a gazdaság fejlődését, óvja az üzleti forgalom biztonságát és a piaci magatartás tisztességét, ellássa a gazdasági tevékenységet folytatók általános, együttes érdekeinek érvényesítését.

Cél az is, hogy a kamara a mindenkori kormány nélkülözhetetlen partnerévé váljon. Több javaslata komoly szerepet játszottak abban, hogy az ország az elmúlt években kiegyensúlyozott fejlődési pályára állt. A munkaerőutánpótlás érdekében a kamara szorgalmazta a duális, vagyis a gyakorlatorientált képzés bevezetését Magyarországon.

Az eddigi eredmények, a tekintélyes tagság és a kiváló munkatársak közössége azt bizonyítják, hogy a kamarában értékteremtő munka folyik, amelynek részesévé válni megtisztelő lehetőség, szakmai kihívás.

 

A cég honlapja

A cég facebook oldala 

 Kiket várnak?

 Gazdálkodási és menedzsment alapszakra jelentkezőket 

 Gyakorlati helyszín: Kecskemét

 Kapcsolat: 

 Kapcsolat: Utasi Melinda, gazdasági igazgató

 Tel.: 76/ 510-520

A jelentkezés módja:

Jelentkezését önéletrajz, motivációs levél beküldésével teheti meg. A jelentkezési dokumentációt az alábbi e-mailre kérjük eljuttatni: utasi.melinda@bkmkik.hu , vagy postai úton: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Kiválasztás módja: előszűrés a fenti dokumentumok alapján, elbeszélgetés.


 

 
Partnereink