Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

CEEPUS freemover hallgatói és oktatói ösztöndíjak: 2020/2021-es tanév, őszi félév

Tisztelt Hallgatók és Oktatók!

Szeretnénk felhívni figyelmüket a 2020/2021-es tanév őszi félévére szóló CEEPUS freemover hallgatói és oktatói mobilitási ösztöndíj-lehetőségekre.

A freemover pályázattípusban a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot a CEEPUS tagországok bármely akkreditált felsőoktatási intézményéhez, az intézmény egyéb CEEPUS hálózati részvételétől függetlenül. A freemover pályázatokat a rendelkezésre álló hónapkeret erejéig tudják jóváhagyni az egyes fogadó országok.

A 2020/2021-es tanév őszi félévére a rendkívüli helyzetre való tekintettel szinte az összes CEEPUS tagország megnyitotta ezt a lehetőséget.

Célországok lehetnek:

Albánia, Ausztria*, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észak-Macedónia, Koszovó, Lengyelország*, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

*Ausztria és Lengyelország esetében kérjük, előzetesen tájékozódjanak a fogadó ország nemzeti irodájánál.

 Figyelem!

A pályázás és - nyertes pályázat esetén - a kiutazás előtt a pályázó felelőssége az adott célország beutazási rendelkezéseinek és a mindenkor hatályos hazai járványügyi intézkedéseknek, valamint a küldő, illetve fogadó intézmények irányelveinek ismerete, illetve a fogadó intézmény fogadókészségének egyeztetése.

A hallgatók és oktatók számára szóló pályázati felhívás ezen a linken érhető el:

https://tka.hu/hir/14119/irany-kozep-europa---ceepus-freemover-hallgatoi-es-oktatoi-osztondijak-20202021-oszi-felev.

A pályázatokat kizárólag online kell feltölteni a www.ceepus.info központi pályázati felületen.

A CEEPUS programról bővebb információ a fenti linkeken és a Tempus Közalapítvány honlapján olvasható: http://www.tka.hu/palyazatok/114/ceepus.

Tisztelettel:
Dormán Tímea
CEEPUS intézményi koordinátor

Dr. Görbe Mihály
CEEPUS hálózati partnerkoordinátor

Partnereink