Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

CEEPUS freemover hallgatói és oktatói ösztöndíjak a 2020/2021-es tanév tavaszi félévében

Tisztelt Hallgatók és Oktatók! 

Szeretnénk felhívni figyelmüket a 2020/2021-es tanév tavaszi félévére szóló CEEPUS freemover hallgatói és oktatói mobilitási ösztöndíj-lehetőségekre.

A freemover pályázattípusban a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot valamennyi CEEPUS ország bármely akkreditált felsőoktatási intézményébe, az intézmény egyéb CEEPUS hálózati részvételétől függetlenül. A freemover pályázatokat a rendelkezésre álló hónapkeret erejéig tudják jóváhagyni az egyes fogadó országok. 

CEEPUS tagországok: Albánia, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észak-Macedónia, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

A pályázati felhívás az alábbi linken érhető el:

https://tka.hu/hir/14776/irany-kozep-europa---ceepus-freemover-hallgatoi-es-oktatoi-osztondijak-2020-2021-tavaszi-felev.

A tervezett jelentkezési határidő: 2020. november 30. A pályázatokat kizárólag online kell feltölteni a www.ceepus.info központi pályázati felületen.

A CEEPUS programról bővebb információ a következő weboldalon olvasható: http://www.tka.hu/palyazatok/114/ceepus.

Üdvözlettel:

Dormán Tímea
CEEPUS intézményi koordinátor

Dr. Görbe Mihály
CEEPUS hálózati partnerkoordinátor

Partnereink