Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Zollner Elektronik Gyártó és Szolgáltató Kft.

A Zollner vállalatcsoport a villamos- és elektronikai ipar vezető nemzetközi nagyvállalatainak partnereként a komplex termékek fejlesztésében és gyártásában kiemelt pozíciót tölt be. A több mint négy évtizede, 1965-ben Németországban egyszemélyes vállalkozásként alapított cég mára az egyik legsikeresebb és elismert EMS nemzetközi rendszerszolgáltatóvá (Electronic Manufacturing Services) fejlődött. A vállalat ma a világranglistán a legjobb 15 között szerepel. A vállalatcsoport mintegy 7.000 dolgozóval több, mint 200.000 m2 termelési területen, 13 telephelyen, Németországban, Magyarországon, Romániában, Kínában és Tunéziában tevékenykedik.

Elektronikai készülékek és szerelési egységek, induktív elemek gyártása, műanyag-technológia, szerszámkészítés, lemezmegmunkálás, felületkezelés, rendszerintegráció; a vállalatcsoport gyáraiban a felsorolt technológiák vannak jelen.

A Manfred Zollner Kft. 1988-ban történt alapításával a vállalat az első tíz külföldi beruházó közé tartozott Magyarországon még a vasfüggöny lehullása előtt. 20 dolgozóval 100 m² gyártási felületen kezdték meg a tekercselt termékek gyártását, a Magyar Államvasutaktól bérelt területen. 1990 óta rendszeres a kapcsolat a logisztika területén a zandti anyavállalattal. 1993-ban a jelenlegi területen megkezdődtek a gyártócsarnokok építési munkálatai. A váci gyár a mai napig folyamatosan bővült. 90.000 m² gyártófelületével, összesen 2125 dolgozójával, valamint az elektronikától, a mechanikán át, az induktív elemekig terjedő technológiai orientációjával a váci gyár a cég stratégiailag fontos részét alkotja.

A Zollner Kft. a PAE GAMF Műszaki és Informatikai Karával együttműködve várja azokat az elsősorban környékbeli (Vác és Balassagyarmat) hallgatókat, akik GÉPÉSZMÉRNÖK szakra jelentkeznek és érdeklődnek a gyártásirányítás, gyártásinformatika (gyártástervezés), mechatronika és minőségügy iránt, valamint szívesen tanulnának tovább egy országosan is újszerű gyakorlatorientált duális képzés keretében. 

 A cég honlapja

 Információk a duális képzésről és a jelentkezés módjáról a cég honlapján 

 Kiket várnak?

 Gépészmérnöki alapszakra jelentkezőket 

 Gyakorlati helyszín: Vác

 Kapcsolat:

 Lózs-Paulik Barbara, személyügy 

 Telefon: + 36 06 27 500 126

 Jelentkezési határidő: 2020. május 30.

 

Partnereink