Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Autoliv Kft.

Vállalatunk és küldetésünk

Az Autolivnél – a világ legnagyobb gépjármű-utasvédelmi rendszer fejlesztő és gyártó cégcsoportjánál – mindennap a jövőképünket éljük meg, amikor olyan innovatív gépjármű utasvédelmi termékeket fejlesztünk és gyártunk, melyek csökkentik a közlekedési balesetek számát és azok következményeit.

A társaságunk sikere számtalan módon határozható meg és mérhető, beleértve a gyártási hatékonyságot, termékminőséget és nyereségességet. Az Autolivnél van azonban egy másik tényező is, mely ugyanolyan fontos a siker meghatározásában és mérésében: az életmentő képességünk. Az Autoliv által fejlesztett és gyártott biztonsági övek, légzsákok, kormánykerekek, radar-, képfeldolgozó- és egyéb biztonsági rendszerek minden évben több mint 30 000 életet mentenek meg és tízszer ennyi sérülést előznek meg.

A cégcsoport magyar tagja, a sopronkövesdi székhelyű Autoliv Kft. Európa legnagyobb biztonsági öveket gyártó üzeme. Az 1990-es alapítás után a termelés 1991-ben indult el Sopronban, majd 1993-ban Sopronkövesden kezdődött meg az új üzem építése, ahol 1995-ben megindult a termelés több mint száz alkalmazottal. Az ezt követő években a folyamatos fejlesztések révén jelentősen bővült az üzem területben, kapacitásban és foglalkoztatotti létszámban egyaránt. A vállalatnál jelenleg 2.600 főt dolgozik.

 
 

 A cég honlapja

 Kiket várnak?

 Gépészmérnöki vagy járműmérnöki vagy logisztikai mérnöki

 Gyakorlati helyszín: Sopronkövesd

Kapcsolat:  

Bősze Krisztina, HR Generalista
E-mail: krisztina.bosze@autoliv.com 
Telefon: +36 99 536 847

 Jelentkezési határidő: A jelentkezési határidőről a cég által megadott elérhetőségeken (telefon, email) kell érdeklődni

Jelentkezés módja: a hr.alh@autoliv.com címre elküldött magyar és angol nyelvű önéletrajzzal  A tárgy mezőben kérjük feltüntetni „Kecskemét - duális képzés”.

 

 

Partnereink