Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Neumann János Egyetem szolgáltatásai

A Neumann János Egyetem a szolgáltatások széles palettáját nyújtja hallgatóinak, partnereinek és a város lakosságának.

A színvonalas hallgatói szolgáltatások hozzájárulnak ahhoz, hogy a nálunk tanulók kedvező feltételek mellett tanulmányaikra koncentrálhassanak és minél jobb eredménnyel végezhessenek.  A kollégium, a könyvtár, a  sportlétesítmények,   a jegyzetellátó, a Hallgatói és Szolgáltató Központ, a baba-mama szoba magas színvonalon szolgálják hallgatóinkat. 

Az egyetem tudásbázisával és kiváló infrastruktúrájával áll a régió vállalkozásainak rendelkezésére is.  Széles körű szolgáltatásokat kínálunk a kutatás-fejlesztés-innováció területén. Partnereink igénybe vehetik az akkreditált laboratóriumok szolgáltatásait és a kertészeti szaktanácsadást is. Felnőttképzési tanfolyamainkkal rugalmasan alkalmazkodunk a cégek képzési elképzeléseihez.

Az egyetem létesítményei alkalmasak a legkülönfélébb rendezvények megtartására, különböző méretű termeink bérelhetők – az oktatás elsődlegességének szem előtt tartásával. Szívesen ajánljuk rendezvényszervezési tapasztalatainkat is. Sportlétesítményeink  – kedvező díjakkal – nyitva állnak a város lakossága előtt is.  Tudósházunk étteremmel, wellnesrészleggel és bowlingpályával is várja a kikapcsolódni vágyókat, kollégiumunk pedig a nyári időszakban biztosít szálláslehetőséget a Kecskemétre érkezőknek.

Partnereink