Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Előadást tart a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. informatikai vezetője és műszaki igazgatója

 Informatika-Neked-2017-02-15

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. informatikai vezetője és műszaki igazgatója tartanak előadást "Járműgyártás és üzemeltetés”, illetve „Szakmai gyakorlat a Mercedesnél" témában 2017 február 15-én. Az előadás betekintést nyújt egy autóipari nagyvállalat működésébe, röviden bemutatja az egyes szakterületek felépítését és feladatait, továbbá tájékoztatást ad arról, hogy milyen lehetőségei vannak egy pályakezdőnek, álláskeresőnek, ha szeretné az iskolában megszerzett szakmai tudását a gyakorlatban, autóipari környezetben is kipróbálni és kamatoztatni.

Az előadás helyszíne: PAE GAMF Műszaki és Informatikai Kar, Informatika Tanszék, 4-es épület, 315-ös terem. Időpontja: 2017. február 15. 14:00 óra. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Kérjük, jelezze részvételi szándékát a Facebook eseményénél!

Hallgatóknak, felvételizőknek:

Szeretnénk, ha ellátogatnál az előadásra, ahol érdekes információkkal gazdagodhatsz, amelyek segítenek a pályaválasztásban és lehetőséged nyílik arra, hogy megtaláld a neked megfelelő gyakornoki pozíciót, vagy főállást.

 Az előadók:

Kovács Tamás, műszaki igazgató (PTS), a gyártástechnológia, tartalékalkatrész- management, üzembiztonság, létesítményi tűzoltóság, energiaellátás & facility management tartoznak az irányítása alá  Surányi Tibor, informatikai osztályvezető (IT), a logisztikai, minőségbiztosítási, műszaki és gyártástervezési, személyügyi és pénzügyi szakterületek informatikai rendszerei tartoznak az irányítása alá.

Partnereink