Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Események, rendezvények, ahol a közösségi szolgálat teljesíthető

Az alábbi listában szereplő feladatokra a partner iskolák diákjai jelentkezhetnek. A listában szerepelnek egyszeri és ismétlődő feladatok is. Első közösségi szolgálat teljesítés előtt regisztrálni kell egy űrlap kitöltésével. A regisztrációt csak egyszer szükséges elvégezni.

 1. Részvétel az Informatika.Neked sorozat egy előadásán.
  A partner iskolák regisztrációval rendelkező diákjai számára 3 óra közösségi szolgálatot írunk jóvá a rendezvény lebonyolításának segítéséért, amennyiben előre jelezték részvételi szándékukat az előadás Facebook eseményénél vagy e-mailben a kapcsolattartónál.
  A feladat kapcsolattartója: Dr. Johanyák Zsolt Csaba
  e-mail: johanyak.csaba@gamf.uni-neumann.hu
 2. Részvétel az TECHHORIZONT sorozat egy előadásán.
  A partner iskolák regisztrációval rendelkező diákjai 3 óra közösségi szolgálatot írunk jóvá a rendezvény lebonyolításának segítéséért, amennyiben előre jelezték részvételi szándékukat az előadás Facebook eseményénél vagy e-mailben a kapcsolattartónál.
  A feladat kapcsolattartója: Dr. Líska János
  e-mail: liska.janos@gamf.uni-neumann.hu
 3. Logó tervezése az Informatika.Neked előadás sorozathoz SVG formátumban. A háttér átlátszó kell legyen. A logó elkészítése előtt jelentkezni kell a feladatra e-mail-ben. A feladatot jó minőségben megoldó diáknak 10 órát írunk jóvá, amennyiben a feladatról előzetesen egyeztetett a kapcsolattartóval, és a kapcsolattartó elfogadta az elkészített logót.  
  A feladat kapcsolattartója: Dr. Johanyák Zsolt Csaba
  e-mail: johanyak.csaba@gamf.uni-neumann.hu
 4. A NJE GAMF MIK Informatika Tanszék dolgozóiról egy új tabló megtervezése (fotók vannak). További információk a kapcsolattartótól szerezhetők be.
  Kapcsolattartaó:  Göcs László e-mail cím: gocs.laszlo@gamf.uni-neumann.hu
 5. Rövid videók készítése (pl: hálózati UTP kábel készítéséről, a specializációk bemutatásáról videók , stb.). További információk a kapcsolattartótól szerezhetők be.
  Kapcsolattartaó: Göcs László e-mail cím: gocs.laszlo@gamf.uni-neumann.hu
 6. Térkép rajzolása a GAMF-ról (termek férőhelyekkel, oktatók irodái). További információk a kapcsolattartótól szerezhetők be.
  Kapcsolattartaó: Göcs László e-mail cím:gocs.laszlo@gamf.uni-neumann.hu
 7.  A műhelyekben felhalmozódott fémes anyagok szétválogatása, szükség esetén hulladékban való elhelyezése. Készülékszerelés, készülékraktározás, műhelykarbantartás.
  Kapcsolattartó: Dr. Weltsch Zoltán e-mail cím: weltsch.zoltan@gamf.uni-neumann.hu, Béres Gábor e-mail cím: beres.gabor@gamf.uni-neumann.hu
 8. Matematikát, Fizikát és Informatikát Oktatók 42. Országos Konferenciáján (2018. augusztus vége) regisztrációban való segítség.  A konferencia kiadvány fedőlapjára terv készítése (2018. július).
  Kapcsolattartó: Dr. Végh Attila e-mail cím: vegh.attila@gamf.uni-neumann.hu

Partnereink