Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Felnőttképzés a GAMF Műszaki és Informatikai Karon

 

A felnőttképzési tanfolyamok elsősorban a továbbképzést szolgálják, de javítják a munkaerő-piaci esélyeket és segítenek a pályamódosításra készülőknek is. A kar szakmai profiljának megfelelően rendszeresen indulnak OKJ végzettséget vagy tanúsítványt adó tanfolyamok az egyéni érdeklődők és a céges partnerek számára is megrendelői specifikációk alapján. Felnőttképzési tevékenységünk a főiskolai képzés szakembergárdájára és infrastruktúrájára épít, ami magas színvonalú oktatást tesz lehetővé. Különösen a műhely- és laborigényes képzések terén vagyunk versenyképesek, mert az alapképzést segítő eszközök rendelkezésre állnak a felnőttképzésben is. 

 

Rendszeresen meghirdetett tanfolyamok


CNC gépkezelő

A CNC forgácsoló feladata acélból, öntvényből, színesfémből és nemfémes anyagokból különféle összetett geometriai kialakítású, öntött, hegesztett vagy előmunkált, többnyire gépiparban gyártott termékek alkatrészeinek, részegységeinek CNC megmunkáló gépeken történő elkészítése (gyártása) előírt pontossággal műszaki rajz, műhelyrajz alapján. 

Fogyóelektródás és volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő (OKJ és TÜV)

A képzés elvégzése után a fogyóelektródás, ill. volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő rendelkezik a hegesztéshez szükséges alapvető ismeretekkel és ismeri a hegesztés előkészítő és befejező munkáit a gyakorlatban. Képes a műszaki dokumentációkat értelmezni és végre tud hajtani összetett kötőhegesztési feladatokat.

Műanyag-feldolgozó

A tanfolyamot elvégzők képesek lesznek gépeket, berendezéseket kezelni és felügyelni a gyártási folyamatot. Megtanulják a termékek jelölését, ellenőrzését és a különböző anyagvizsgálati módszereket és megismerkednek a műanyagokkal, azok felhasználási lehetőségeivel, előkészítésével, valamint a feldolgozó szerszámok szerszámcseréjével. Ezeken túl alapvető kémiai, fizikai, mechanikai és műszaki ábrázolás ismereteket is szereznek.

Logisztikai ügyintéző

A logisztikai ügyintéző feladata a logisztikai tevékenységek tervezése, lebonyolítása, a logisztikai rendszerrel kapcsolatos vezetői munka támogatása. A logisztikai ügyintéző kapcsolatot tart a partnerekkel, ügyfelekkel és döntés-előkészítéssel segíti a menedzsmentet, valamint közreműködik a rendelések, beszerzések, értékesítés (termék, szolgáltatás) lebonyolításában.

Pénzügyi ügyintéző

A pénzügyi ügyintéző közreműködik a vállalkozások működésével összefüggő pénzügyi feladatok elvégzésben.  Vezeti a vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve a pénzállomány-változással összefüggő nyilvántartásait, közreműködik az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában, kezeli az ehhez kapcsolódó iratanyagokat.

Tanfolyamok, képzések speciális igények alapján

A Neumann János Egyetem a profiljába tartozó képzési területeken a partnerek egyedi tanfolyami és képzési igényeit is ki tudja elégíteni.

 

A GAMF Műszaki és Informatikai Kar engedélyezett felnőttképzései

Képzési program megnevezése

Nyilvántartásba vételi száma

CNC gépkezelő

E-001489/2016/A003

Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő

E-001489/2016/A004

Pénzügyi ügyintéző

E-001489/2016/A013

Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő

E-001489/2016/A020

Fröccsöntő

E-001489/2016/A005

Minősített hegesztő

E-001489/2016/B002

Európai Uniós pályázatírás és projektmenedzsment

E-001489/2016/B001

 

 Az aktuálisan meghirdetett tanfolyamokról ITT tájékozódhat!


Képzések

Partnereink