Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Tanulj nálunk!

On-line nyílt nap a GAMF Karon

A Neumann János Egyetem GAMF Karának on-line nyílt napjának élő közvetítése 2021. január 14-én 10 órától elérhető a GAMF Kar facebook oldalán. Aki...

On-line nyílt nap a GAMF Karon

MŰSZAKI MENEDZSER BSC SZAK DUÁLIS PARTNEREI 2021-2022

AUTOLIV Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Eckerle Indrustie Kft. Eurovid Kft FERZOL LEMEZMEGMUNKÁLÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRS...

MÉRNÖKINFORMATIKUS BSC SZAK DUÁLIS PARTNEREI 2021-2022

Andritz Korlátolt Felelősségű Társaság Andrews IT Kft. DLM Solutions Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Eckerle Indrustie Kft. Givaudan ...

Járműmérnöki BSC SZAK DUÁLIS PARTNEREI 2021-2022

  Antolin Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság AUTOLIV Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság AVL Hungary Kft. Axiál Kft. Ecker...

GÉPÉSZMÉRNÖKI BSC SZAK DUÁLIS PARTNEREI 2021-2022

Andritz Kft. Axiál Kft. Bonduelle Central Europe Kft. Deltaplast kft. Doherty Hungary Kft. Eckerle Indrustie Kft. Eurovid Kft FAG Kft. Ferzo...

Versenykiírás - Egy nap alatt a logisztika körül 2020

 

 Versenykiírás - Egy nap alatt a logisztika körül*

2020. január 24-25-én a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar logisztikai mérnöki alapszak megrendezi a IV. Egy nap alatt a logisztika körül című 24 órás logisztikai versenyt 11-15. osztályos középiskolás diákok számára. 

A verseny célja

A műszaki terület és a logisztika iránt érdeklődő diákoknak betekintést engedni a logisztika világába, ezzel elősegítve pályaválasztási döntésüket.

A verseny résztvevői

Bármely középfokú oktatási intézmény 11-15. évfolyamos tanulói 3 fős csapatban. Egy csapat tagjai különböző iskolák és különböző évfolyamok tanulói is lehetnek.

A verseny időpontja, helyszíne

Az 1. fordulóban egy online tesztet kell kitölteni 2020. január 17. 24:00-ig. A 2. forduló 2020. január 24-én 12:00-kor kezdődik és 2020. január 25-én 12:00-kor ér véget a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Karán. (Pontos cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 10., térkép linkje)

A verseny határidői

A nevezési határidő 2020. január 17. 24:00. Értesítés a verseny 2. fordulójába való bekerülésről várhatóan 2020. január 19. 12:00-ig. 

Regisztráció a 2. fordulóra: 2020. január 24. 10 vagy 11 órától a kiküldött értesítő szerint.

Versenyfeladat

Az 1. fordulóban a csapatok plusz pontért készíthetnek egy minimum 30 másodperces, maximum 2 perces videót a logisztika témakörében. A szervezők szeretnék, hogy a videóban a jelentkezők bemutassák csapatukat, valamint azt, hogy miért szeretnének részt venni a versenyen.  Ez egy maximum 100 MB-os MP4 fájl legyen. A szervezők teljesen a diákok kreativitására bízzák a videó műfaját, elkészítését. A videó nem kötelező, viszont plusz ponttal jár. Egy 5 kérdésből álló online feladatsort is meg kell oldaniuk a jelentkezőknek. A 2. fordulón egy valós ipari kihívásra kell megoldási javaslatot tenniük a csapatoknak. Ezt a projektfeladatot a logisztikai mérnöki alapszak egyik céges partnere ajánlja fel.

Jelentkezés módja

Jelentkezni alább a „JELENTKEZZ MOST!”-ra kattintva lehet, amely egy kérdőívhez (melynek része az online teszt) irányítja az érdeklődőket. Itt meg kell adni a csapat (a csapat email címéhez a kérdőívet kitöltő csapattag/kapitány email címét kell beírni) és a csapattagok adatait. Válaszolniuk kell egy 5 kérdésből álló feladatsorra. Ezután ugyanazon a felületen feltölthetik a minimum 30 másodperces, maximum 2 perces logisztikáról szóló videójukat. A videó nem kötelező, viszont plusz ponttal jár.

A jelentkezés feltétele, hogy az alábbi nyilatkozatok közül - a diák életkorának megfelelően - az egyiket kitöltve, aláírva feltöltse a jelentkezési űrlapon megadott helyen. A nyilatkozatot a verseny napján eredeti példányban is le kell adni a regisztráció során.

18 éven aluli jelentkezők esetén: Szülői nyilatkozat

18 éven felüli hallgatók esetén: Nyilatkozat

Kísérő tanárok a versenyen

Egy iskolából egy tanár kísérheti a versenyzőket. Amennyiben egy csapattal jön kísérő tanár, azt a csapatnak jeleznie kell az 1. fordulós kérdéssor kitöltése során a megfelelő helyen. A kísérő tanároknak is ki kell tölteniük a részvételhez szükséges nyilatkozatot, melyet az 1. fordulós online felületen kitöltve, aláírva fel kell tölteni, illetve a verseny napján eredeti példányban le kell adni a regisztráción.

Kísérő tanár esetén: Kísérő tanár nyilatkozata

A verseny díjazása

Értékes díjak kerülnek kiosztásra a legjobb csapatok között. Az első helyezett csapat minden tagja EFOTT fesztivál bérletet kap az Euro-Log Logisztikai Szolgáltató Kft. felajánlásából.

JELENTKEZZ MOST!

 

Versenyszabályzat

A verseny szervezőinek elérhetősége

 

A verseny támogatói

*A versenykiírás változtatásának jogát fenntartjuk.


 

Tanulj nálunk!

Partnereink