Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

SharePoint üzleti megoldások a gyakorlatban

 

Előadó: Kozák János

Időpont: 2018. március 28. 14:00 - 14:45

Helyszín: Informatika Tanszék, NJE GAMF MI Kar, Izsáki út 10., Kecskemét, 4-es épület, 315-ös terem


 SharePoint üzleti megoldások a gyakorlatban

Ezen az előadáson bepillantást kaphatsz abba, hogy milyen egyszerűen lehet a SharePointban hasznos megoldásokat létrehozni, valamint gyökeresen eltérő rendszereket, különböző logika szerint összekapcsolni, legyen szó Microsoft vagy más gyártó által készített alkalmazásról.

A bemutató során törekedni fogok az egyszerűségre, viszont be fogok mutatni minden olyan eszközt, amit használni lehet SharePoint fejlesztésben.

Szeretném prezentálni a Microsoft új workflow rendszerét a Microsoft flow-t, valamint a PowerApps-et egyaránt.

 

Az előadó rövid bemutatása

Jelenleg a Szerencsejáték Zrt-nél dolgozom, mint Rendszermérnök, valamint több cégnél is tanácsadóskodom, ezen kívül különböző Microsoft rendezvényeken szoktam megjelenni előadóként.

Előzőleg a Qualysoft Informatikai Zrt-nél dolgoztam, ahol a fő szakterületem a Microsoft felhő megoldásai (Office 365 és SharePoint online) volt.

Mindemellett lehetőségem nyílt arra, hogy közvetlenül együtt dolgozhassam a Microsoft Magyarországgal, mint P-seller (P-TSP) (Technical Solution Professional) (“Partner által biztosított technikai szakember”).

2017-ben a külföldi Microsoft megjutalmazott az MVP (Most Valuable Professional) címmel, ami a Microsoft legnagyobb szakmai elismerése és azokat a szakemberket jutalmazzák ezzel a címmel, akik nem csak elmélyednek egy-egy témában, hanem különböző előadások, projectek, szakmai publikációk során meg is ismertetik azt a szélesebb publikummal.

Mielőtt a Qualysoft csapatához csatlakoztam IT vezetőként dolgoztam a Doclerservices Kft-nél.
Pályám során részt vettem SAP All-in-one, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, SharePoint, Office 365 termékek bevezetésében, valamint manageltem több IT rendszer verzióváltását is.

A munkám során nagyon meghatározó az üzleti és csoportmunka folyamatok kialakítása, újra gondolása és fejlesztése, valamint az e köré épülő termékek képességeinek bemutatása. Első sorban Office 365 és SharePoint alapokon.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az előadáson történő részvétel ingyenes.

Kérjük jelezze részvételi szándékát az előadás Facebook oldalán.

Partnereink