Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Az IT-szakmák útvesztője

 Előadó: Kozák János

Időpont: 2019. március 6. 14:00 - 15:30

Helyszín: Informatika Tanszék, NJE GAMF MI Kar, Izsáki út 10., Kecskemét, 4-es épület, 315-ös terem

 

Az IT-szakmák útvesztője

Kíváncsi vagy, hogy mely IT szakmák pontosan mit jelentenek és milyen feladatokat kell ellátni adott IT vagy a köré épülő munkakörökben? Ha a válasz igen, akkor szeretettel várunk március 6-i rendezvényünkre, ahol Kozák János (Microsoft MVP) igyekszik bemutatni az egyes IT szakmákat, valamint a szükséges képességeket, amik a betöltésükhöz szükségesek.
Az előadó legfőbb célja, hogy segítsen utat mutatni a hallgatók számára a számukra ideális munkakör kiválasztásában.

Az előadó rövid bemutatása

János, jelenleg a Collabit Consulting Kft-nél dolgozik, mint Microsoft tanácsadó. Fő szakterülete a Microsoft Office 365, Azure, valamint a köré épülő technológiák.

A munkája során nagyon meghatározó az üzleti és csoportmunka folyamatok kialakítása, újra gondolása és fejlesztése, valamint az e köré épülő termékek képességeinek bemutatása. Első sorban Office 365 és SharePoint alapokon.

Javarészt a nagyvállalati szektorban tevékenykedik, így az EGIS, a Kész Holding, ARM valamint a Microsofttal dolgozik együtt különböző project munkákban, de az ügyfelei közé tartozik a Gépész holding is.

A Microsoft 2017-ben, majd 2018-ban is megjutalmazta az MVP (Most Valuable Professional) címmel, amely a Microsoft legnagyobb szakmai kitüntetése és azokat a szakemberket jutalmazzák ezzel a címmel, akik nem csak elmélyednek egy-egy témában, hanem különböző előadások, projectek, szakmai publikációk során meg is ismertetik azt a szélesebb publikummal.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az előadáson történő részvétel ingyenes.

Kérjük jelezze részvételi szándékát az esemény Facebook oldalán.

Partnereink