Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Tehetséggondozás-Muhi Kristóf

Muhi Kristóf

„Muhi Kristóf vagyok, Vajdaságban élek és jelenleg a Neumann János Egyetem mérnökinformatikus szakán tanulok, mobil alkalmazások fejlesztése szakirányon. Egy meghatározó döntést hoztam felvételikor, mégpedig, hogy duális képzéses formában szeretnék tanulni. Sikeresen felvettek a budapesti Andrews It. EngineeringKft.-hez, ahol rengeteg szakmai ismerettel gyarapodhattam már idáig is.

Eddigi egyetemi éveim alatt próbáltam élni a kínálkozó lehetőségekkel, pl. a SCI-ndikátor egyetemi hallgatóknak kiírt tudománykommunikációs versenyén vettem részt, ahol első helyen végeztem és nyereményként egy hetet tölthettem New York-ban.

Idén ősszel a Microsoft Magyarországnál, több mint 70 fiatalból választottak be a legjobb 9 közé, így lettem Microsoft Student Partner.

A hallgatói kötelezettségeim mellett több saját fejlesztésen is dolgozom, pl. egy Rubik-kockás alkalmazáson mellyel a vak személyek is ki tudnák rakni a játékot. Ezzel a projekttel az egyetem házi OTDK konferenciájára is jelentkeztem és célom az országos döntőbe jutni.

Ha kecskeméti egyetemistaként élünk a lehetőségekkel és a kötelező oktatáson kívül aktívan foglalkozunk valamivel, akkor számos ösztöndíjban is részesülhetünk, mint pl. a Szakmai tudományos-közéleti ösztöndíj vagy az IB Controll Szakmai Ösztöndíja.”

Muhi Kristóf Mérnökinformatikus hallgató

Partnereink