Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

KÖSZÖNTŐ

Prof. Dr. Berács JózsefKedves Látogató!

Köszöntjük a Kecskeméti Főiskola új gazdálkodási és menedzsment képzésének honlapján.  Bár a gazdasági témájú képzéseknek már van előzménye az intézményben, mégis nagy mérföldkő a Főiskola életében az első gazdasági alapszak indítása.

A gazdálkodási szak indításában a Főiskola stratégiai partnere a Magyar Nemzeti Bank (MNB) volt, ahol 20 fő duális hallgatót is fogadnak a gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgatóink közül.

A szoros együttműködés a vállalati, duális partnerekkel gyakorlatorientált oktatást tesz lehetővé, amely biztosítja, hogy hallgatóink napra kész, alkalmazható tudással, képességekkel kezdhessék meg szakmai pályájukat.

Az akadémiai szektorban is törekszünk a legjobb partnerekkel együttdolgozni. A Főiskola már meglévő oktatói gárdáját vezető kutatóintézetekből és a gazdasági szakok oktatásában piacvezető felsőoktatási intézményekből érkező kollégákkal egészítette ki.

Kiemelten fontos számunkra a nemzetköziség. Ösztönözzük oktatóink és hallgatóink nemzetközi mobilitását, szeretnénk, hogy minél több hallgatónk tanulhasson külföldi csereprogramok keretében. Ennek első lépése a négy féléves nyelv- és szaknyelvoktatás, majd hallgatóinkat bátorítjuk, hogy a kötelező tárgyak valamelyikét idegen nyelven hallgassák. Ezt követően egyértelműen alkalmassá válnak a külföldi tanulmányok sikeres elvégzésére.

Tehetséggondozással és felzárkóztatással, hallgatóinkkal való mindennapi személyes kapcsolattal biztosítjuk, hogy valóban egyedi, számukra leginkább megfelelő képzést kaphassanak a főiskolai évek alatt. Reméljük, hogy a közösen eltöltött évek alatt személyes és szakmai életútjukhoz egyaránt a legjobb lehetőségeket kínálhatjuk hallgatóinknak, ezzel is megköszönve bizalmukat, hogy minket választottak!

Kedves Látogató! Ha köszöntőnk felkeltette érdeklődését, böngésszen bátran oldalunkon! Kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, akik minden megkeresésre válaszolnak!

Prof. Dr. Berács József

egyetemi tanár, szakfelelős

Partnereink