Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Kunplast-Karsai Műszaki Műanyagipari Zrt.

A vállalatot 1961-ben alapították meg Kiskunfélegyházán Bács-Kiskun Megyei Műanyagfeldolgozó Vállalat néven, amely az alföld legjelentősebb műanyag- és gumifeldolgozó vállalatává vált.   A privatizáció során a 90-es évek elején a társaság dolgozóiból álló Munkavállalói Részvényprogram Szervezet vásárolta meg a részvények állami tulajdonban lévő részének jelentős hányadát.

2000-ben a társaság az alaptőke emelése mellett döntött. A zártkörűen kibocsátott részvényeket a Székesfehérvári Karsai Holding Rt. jegyezte le, így a társaság tulajdonosi struktúrája és neve is megváltozott, KUNPLAST-KARSAI Műszaki Műanyagipari Zártkörű Részvénytársaságra.

A cég tevékenységi körei: műanyag-feldolgozás, fémmegmunkálás, szerszámgyártás és karbantartás.

A vezetőség által megfogalmazott misszió: „Az autó- és elektronikai ipar kihívásainak és elvárásainak megfelelve biztosítjuk partnereink megelégedettségét, cégünk hosszú távú fejlődését olyan korszerű technikával előállított kiváló minőségű termékekkel, amelyek tükrözik termelési folyamataink szervezettségét, emberbarát környezetünket, munkatársaink felkészültségét, elhivatottságát és a minőségi munkavégzésért érzett erkölcsi felelősségét."

 A cég honlapja

 A duális képzésről a cég oldalán

 Kiket várnak?

 Gépészmérnöki alapszakra jelentkezőket 

 Gyakorlati helyszín: Kiskunfélegyháza

 Kapcsolat:
 Kapcsolat: Horváth Péter, HR vezető
 E-mailhorvath.peter@karsai.hu 
 Telefon: +36 20 235 6829


 

 

 

Partnereink