Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Megközelítés

 

 

 Megközelítés autóval

Az M5-ös autópályáról a Kecskemét-Nyugat lehajtónál lehajtva a Dunaföldvári útra érkezünk, amelynek közvetlen folytatása a városközpont felé az Izsáki út. Jobb oldalt a benzinkutat és a mögötte látható bevásárlóközpontot elhagyva következik a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kara. Az első bejárat jobbra a teherporta, tovább haladva következik a személyporta.
Ha más irányból érkezünk a városba, akkor érdemes az autópálya jelet követnünk, hogy megtaláljuk az Izsáki utat. A városból kifelé vezető úton a bal oldalon találjuk a GAMF Műszaki és Informatikai Kar épületét. 

Megközelítés vonattal, autóbusszal

Ha távolsági autóbusszal vagy vonattal utazunk Kecskemétre, a Noszlopy Gáspár Parkban található távolsági autóbuszpályaudvarra, illetve a Kodály Zoltán téren található vasútállomásra érkezünk, amelyek közvetlenül egymás mellett fekszenek. Innen a következő helyijáratú autóbuszokkal juthatunk el az Izsáki útra, ahol jelenleg még az Egyetem (GAMF) megállónál kell leszállnunk.  A zebrán áthaladva találjuk a kar épületét. 

Szám             Irány

1.                  Homokbányai Kollégium
15.                Hetényegyháza
19.                Miklóstelep
22.                Körjárat a Noszlopy Gáspár parktól a Noszlopy Gáspár parkig (leszállás a Kecskeméti Főiskola GAMF megállónál)- hosszabb menetidő, mint az előző buszoknál

A városközpontból, a Széchenyi térről induló járatok

 11., 11A

Partnereink