Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

A MINMAFI 2019 KONFERENCIA HELYSZÍNE

A MINMAFI 2019 konferencia helyszíne: Neumann János Egyetem, GAMF Műszaki és Informatikai Kar, Informatika Tanszék (4-es épület), 315-ös terem, Kecskemét

 

Megközelítés autóval

Az M5-ös autópályáról a Kecskemét-Nyugat lehajtónál lehajtva a Dunaföldvári útra érkezünk, amelynek közvetlen folytatása a városközpont felé az Izsáki út. A jobb oldalon elhelyezkedő MOL benzinkutat és a mögötte látható bevásárlóközpontot elhagyva következik a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kara. Az első bejárat jobbra a teherporta. Itt bemenve a jobb oldalon kb. 100 m után egy három emeletes épületben található a konferencia helyszínéül szolgáló Informatika Tanszék.
Ha más irányból érkezünk a városba, akkor érdemes az autópálya jelet követnünk, hogy megtaláljuk az Izsáki utat. A városból kifelé vezető úton a bal oldalon találjuk a GAMF Műszaki és Informatikai Kar főépületét. Előtte elhaladva és a teherportán bemenve kb. 100 m után egy három emeletes épületben található a konferencia helyszínéül szolgáló Informatika Tanszék.

 

Megközelítés vonattal, autóbusszal

Ha távolsági autóbusszal vagy vonattal utazunk Kecskemétre, a Noszlopy Gáspár parkban található távolsági autóbusz-pályaudvarra, illetve a Kodály Zoltán téren található vasútállomásra érkezünk, amelyek közvetlenül egymás mellett fekszenek. Innen a következő helyi járatú autóbuszokkal juthatunk el az Izsáki útra, ahol az Egyetem (GAMF) megállónál kell leszállnunk.  A zebrán áthaladva találjuk a kar főépületét. Előtte elhaladva és a teherportán bemenve kb. 100 m után egy három emeletes épületben található a konferencia helyszínéül szolgáló Informatika Tanszék.

A Noszlopy Gáspár parkból a GAMF Kar irányába induló buszjáratok:

1.                  Homokbányai Kollégium
15.                Hetényegyháza
19.                Miklóstelep
22.                Körjárat a Noszlopy Gáspár parktól a Noszlopy Gáspár parkig
                     (leszállás a Kecskeméti Főiskola GAMF megállónál)- hosszabb menetidő, mint az előző buszoknál


A városközpontból (a Széchenyi térről) a GAMF Kar

Széchenyi 2020

irányába induló buszjáratok:

 11., 11A

Partnereink