Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

PADMA ösztöndíj

PADMAA Pallasz Athéné Egyetem új gazdálkodásiés menedzsment szakos hallgatóinak fele részesül a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány tanulmányi ösztöndíjában. Az alapítvány szemeszterenként 220 ezer forintos ösztöndíjat biztosít a kiemelkedő teljesítményt elért diákoknak.

Hatvanhárom nappali, és huszonkét levelezős gazdálkodásiés menedzsment szakos hallgató kezdi meg tanulmányait a 2016-17-es tanévben a kecskeméti székhelyű Pallasz Athéné Egyetemen.  Az országban huszonhat helyen van már  gazdálkodási és menedzsment képzés, ezzel a hallgatói létszámmal a  hetedik helyen áll az egyetem a nappali képzési létszámot tekintve.

A Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány kiemelt céljai közé tartozik azújonnan induló gazdálkodási és menedzsment szak beindításának szakmai és pénzügyi támogatása és a világszínvonalú gazdasági képzés megteremtése. A PADMA Alapítvány szemeszterenként 220 ezer forintos ösztöndíjat biztosít azoknak a hallgatóknak, akiknek felvételi pontszáma elérte a 350 pontot. Eredményei alapján ebben a félévben harminckétdiák jogosult az ösztöndíjra, akiknek az átlag pontszáma meghaladja a 390 pontot.

A gazdálkodási és menedzsment szakon szemeszterenként 220 ezer forint a költségtérítés, ami sok család számára megterhelő lehet. Ennek érdekében dolgozta ki ösztöndíjrendszerét a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány, amelynek köszönhetően a hallgatók pályázaton nyerhették el a költségtérítés összegét.

A Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány pályázatai nyilvánosak és elérhetőek az alapítvány honlapján: http://www.padmakecskemet.hu/padma/?page_id=595

 
 
 

Gazdálkodási és menedzsment szak

Partnereink