Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS „PÉNZÜGYEK FELSŐFOKON – LÉGY KREATÍV! 2019”

A NEUMANN JÁNOS EGYETEM ÉS A MAGYAR NEMZETI BANK
„PÉNZÜGYEK FELSŐFOKON – LÉGY KREATÍV! 2019”
ELNEVEZÉSŰ ÖTLETPÁLYÁZATÁNAK KIÍRÁSA

 

A Neumann János Egyetem és a Magyar Nemzeti Bank az elmúlt években partneri együttműködést alakított ki a magyar lakosság pénzügyi fogyasztóvédelmi tájékoztatása és pénzügyi kultúrájának fejlesztése, valamint a lakosság pénzügyi tuda-tosságának növelése érdekében.
A két intézmény ötletpályázatot ír ki a Neumann János Egyetem hallgatói számára, akik a megadott témaköröket újszerű megközelítéssel, az úgynevezett újmédia használatával kell feldolgozniuk úgy, hogy azok a célcsoport számára a leghatéko-nyabb módon eljussanak.

Érdekelnek a pénzügyek? Fontosnak tartod saját, közeli hozzátartozóid, ismerőseid, vagy akár a szélesebb társadalmi cso-portok pénzügyi tudatosságát? Akár tennél is ennek érdekében?

Aktív közösségi média fogyasztó vagy? Szórakozáson kívül információszerzésre is használod ezeket a felületeket?
Szoktál rövid videókat készíteni és feltölteni ismerőseid, követőid számára?

Izgalmas kihívásra vágysz? A pénzügyileg aktív embereknek szerteágazó pénzügyi ismeretekre van szüksége ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzanak. Tudnál-e akár a pénzügyi tudatosságot megalapozó költségvetéstervezésről, vagy a rövid és hosszútávú pénzügyi öngondoskodásról kreatív, figyelemfelhívó módon, mások számára hasznos információkat átadva, az egyének és családok pénzügyi biztonságát támogatva, digitális eszköz(ök) segítségével beszélni?

Az se baj, ha nem szeretsz kamera előtt szerepelni. Szervezz csapatot, és közösen hozzátok létre a „tökéletes” videót! Elég egy okostelefon, egy jó ötlet és készítsétek el a közösségi médiát „robbantó”, pénzügyi tudatosságot fejlesztő alkotást! Persze animálhattok, használhattok effekteket stb. is, de a lényeg, hogy az üzenet „átmenjen”, elérje, megérintse a pénzügyileg sérülékeny célcsoportot.


Bontakoztasd ki a benned rejlő tudást, a kreativitást, és öntsd mozgóképi formába saját ötleted!
Pályázz önállóan vagy csapatban! Tégy Te is a pénzügyi kultúráért!


A pályázat részletes kiírása elérhető ITT

Pályázati felhívás ITT

Partnereink