Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

PEMÜ Műanyagipari Zrt

 A PEMÜ Műanyagipari Zrt. egy 1959-ben alapított a mai napig töretlenül fejlődő 100 %-ban magyar tulajdonban lévő, jelenleg is a hazai műanyag feldolgozás élvonalába tartozó, közel 450 főt foglalkoztató nagyvállalat.

A PEMÜ közel 60 éves története alatt a műanyagfeldolgozás szinte minden lehetséges technológiáját alkalmazta. Napjainkban a hőre lágyuló műanyagok fröccsöntése, a poliuretán feldolgozás, valamint a műszaki műanyagok feldolgozása a fő profilja, de ezek mellett szerteágazó, diverzifikált termékportfólióval rendelkezik. A vállalat fontosnak tartja a különböző iparágak (autóipar, bútoripar, gépipar – háztartási gépalkatrészek) beszállítói hálózataiba történő integrálódást, illetve a saját termékek fejlesztését és gyártását.   A teljes tevékenység kompletté tételét jelenti a szerszámgyártás, továbbá saját karbantartó részleggel is rendelkezik.

Az innováció, a kutatás-fejlesztés meghatározó a cég életében, beleértve a Kaizen-tevékenységet és a kutatás-fejlesztési hazai és nemzetközi projekteket is.

A vállalat minőségi munkára való törekvését az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer, 14001:2015 környezet központú irányítási rendszer, ISO 50001:2011 energiairányítási rendszer, valamint ISO/TS 16949:2009 autóipari minőségirányítási rendszer tanúsítja.

A PEMÜ az elmúlt években a következő elismerésekben részesült: Magyar Gazdaságért díj (2017), Év Magyar Beszállítója Díj (2017), Kiváló Gyakorlati Képzőhely Díj (2015), Magyar Suzuki Zrt. elismerése a Kaizen tevékenységért (2013), Magyar Innovációs Nagydíj elismerés (2007)

A cég honlapja    

 Kiket várnak?

 Gépészmérnök, Műszaki menedzser és Járműmérnök alapszakra jelentkezőket

 Gyakorlati helyszín:  Solymár

Kapcsolat:  

Név: Wiesztné Kutassy Judit, szakképzési koordinátor

Telefon: +3620/436-9407

E-mail: judit.kutassy@pemu.hu

Jelentkezés módja:  A pályázatokat a megadott e-mail címre kérjük elküldeni. A jelentkezéshez az alábbiakat kérjük csatolni:

  • fényképes önéletrajz;
  • motivációs levél;
  • középiskolai bizonyítvány 3. év végi és 4. félévi eredmények másolata, érettségi bizonyítvány másolata (amennyiben már van)
  • egyéb bizonyítványok másolata (pl. nyelvvizsga, OKJ bizonyítvány)
  • szak megjelölése

 

 

Partnereink