Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Sikeres volt a Pallasz Athéné Egyetemen GAMF karának első logisztikai versenye

Sikeres volt a Pallasz Athéné Egyetemen GAMF karának első logisztikai versenyeSikerrel zárult a kecskeméti Neumann János Egyetem első, középiskolásoknak szóló 24. órás logisztikai versenye. A 37 csapatos megmérettetés népszerűsége is azt bizonyítja, hogy egyre több diák érdeklődik a logisztika iránt. Amit idéntől már a Neumann János Egyetemen is tanítanak. A GAMF Műszaki és Informatikai Kar logisztikai mérnök alapképzésére február 15-ig lehet jelentkezni.

A kecskeméti Bolyai János Gimnáziumból érkezett 200+ÁFA? nevű csapat nyerte a kecskeméti Neumann János Egyetem első logisztikai versenyét, és a vele járó 100 ezer forint értékű fődíjat is. Helyezésüktől függetlenül a többi csapat is elégedett lehet: rengeteg tapasztalatot szereztek, és ötleteiket a vállalkozások biztosan hasznosítani fogják.

De, nem csak ezért érte meg a fiataloknak elindulni a Neumann János Egyetem versenyén. Nagy lehetőséghez is jutottak: közelebbről megismerkedhettek a GAMF Műszaki és Informatikai Karának új képzésével, a logisztikai mérnöki alapszakkal is. Egyre keresettebbek a logisztikusok Magyarországon. Ez abból is világosan látszik, hogy a frissen végzett szakemberek, már az iskolapadban ülve állásajánlatokat, munkát kapnak. A Neumann János Egyetem ezért indította el, a vállalkozásokkal közösen, a régióban elsőként a logisztikai mérnöki képzést. Az új szakra február 15-ig lehet jelentkezni, a felvi.hu oldalon keresztül.

A jelentkezők között már biztosan ott lesznek az első középiskolásoknak szóló logisztikai versenyen induló diákok is…

szöveg forrása: hiros.hu - 2017. 01. 28
kép: keol.hu

Partnereink