Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

T-Plasztik Kft.

A T-Plasztik Kft. 1993. január 2-án alakult meg Korlátolt Felelősségű Társaságként 100%-os magántőkével, 3 fő tulajdonossal. Fő tevékenységi köre gumi- és műanyaggyártás, valamint habanyag feldolgozás. A társaság székhelye és telephelye Jászladány, Tisza u. 4. alatt található. A gumigyártás 1994 januárjában indult be. Műanyaggyártásunk 1995-től indult be, főként hőre lágyuló műanyagok feldolgozásával és üreges testek előállításával. 1999-ben új ágazatként még bérelt telephelyenalakítottunk ki a habfeldolgozó üzemünket, ahol különféle szűrőhabok, műszaki habanyagok feldolgozása kezdődött el. 2000-ben és 2011 között jelentős beruházások történtek, új üzemcsarnok és raktárhelyiség kerültek kialakításra.

Minőségirányítás:

Cégünk rendelkezik a minőségirányítás területén aISO/TS 16949 minősítéssel, a környezetirányítás területén pedig ISO14001 minősítéssel.

A beruházások eredményeként ma már egy olyan feldolgozó komplexum áll a T-Plasztik Kft. rendelkezésére, ahol minden feltétel adott a vevői követelmények maradéktalan kielégítésére.


 A cég honlapja

A cég facebook oldala

 Kiket várnak? 

 Gépészmérnök alapszakra jelentkezőket 

 Gyakorlati helyszín: Jászladány

 Kapcsolat:  

 Simon Erika HR vezető 

 E-mail: erika.simon@tplasztik.hu 

Telefon: + 36 56 454 454

Jelentkezési határidő: A jelentkezési határidőről a cég által megadott elérhetőségeken (telefon, email) kell érdeklődni

 Jelentkezés önéletrajz, motivációs levél, bizonyítványmásolat beküldésével.

 

 
Partnereink