Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

TÁJÉKOZTATÓ Műszaki Menedzser Hallgatóknak

Tisztelt Műszaki Menedzser Hallgató!

2020. augusztus 1-től megváltozott a GAMF kar felépítése.

A Szervezéstudományi és logisztikai tanszék oktatói két tanszékhez tartoznak, egy részük az Informatika tanszéken logisztikai csoportként (Bajákiné Szűcs Éva, Boldizsár Adrienn, Mihály Zsolt, Oláh Béla, Ragó Rita és Török Erika), mások (Ferenczy Tibor, Molnár István és Tóth József) az új Alaptudományi tanszéken, mint vezetési és szervezési csoport folytatják munkájukat.
A tanszék által eddig felügyelt szakok közül a logisztikai mérnök alapszak az Informatika tanszékhez kerül, a műszaki menedzser alapszakot és a szakirányú továbbképzési szakokat (menedzser, minőségügyi rendszerek, logisztikai rendszerek) az Alaptudományi tanszék felügyeli a továbbiakban.

A Szervezéstudományi és logisztikai tanszék munkatársai elköltöztek a GAMF főépületéből, a 3. épület első emeletére a vezetési és szervezési szakcsoport, 4. épület harmadik emeletére a logisztikai szakcsoport. A GAMF főépület 3-4. emeletére költözött a Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar.

A műszaki menedzser szak hallgatóinak adminisztratív feladatait Bajákiné Szűcs Éva helyett Dormán Tímea (dorman.timea@gamf.uni-neumann.hu, 516-431) látja el.

Az oktatók e-mail címei változatlanok.

Partnereink