Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

TE CONNECTIVITY (TYCO)

Az immár 50 éves piacvezető múltra visszatekintő TE Connectivity amerikai tulajdonú multinacionális nagyvállalat a világ számos pontján van jelen: 120 gyárban közel 500 000 precíziós tervezésű terméket gyártunk és a termelést csaknem 75 000 szakértő munkatársunk segíti.
A TE Connectivity esztergomi üzemében közel 1800 alkalmazottal gyártunk az autóipar számára, alkatrészeket melyek az autók működését, kényelmi, és biztonsági szolgáltatásait hívatottak biztosítani.
Tervezőmérnökeink fröccsszerszám-tervezéssel, fejlesztő mérnökeink egyszerű kézi szerszámok, és teljesen automatizált integrált gyártó berendezések tervezésével foglalkoznak. Fröccsüzemünkben mérnöki végzettségű technológusaink optimalizálják a fröccsöntő gépeken folyó precíziós fröccsöntést. Termékeink gyártásának meghatározó része a műanyag komponensek fröccsöntése. Az ehhez szükséges fröccsöntő szerszámok tervezése és gyártása házon belül történik. A tervek megvalósítása szerszámüzemünkben, és fejlesztőműhelyünkben történik, amelyek kapacitását, felszereltségét és automatizáltságát tekintve is Magyarország hasonló üzemeinek élvonalába tartozik.


 A cég honlapja

 A cég facebook oldala

 Kiket várnak?

Gépészmérnök alapszakra

 Gyakorlati helyszín: Esztergom

 Kapcsolat: 

 Boda Katalin HR Generalista
 E-mail: katalin.boda@te.com
 Telefon: +36 30 945 2826

 

 A jelentezés módja: 

Önéletrajz, motivációs levél és nyelvvizsga bizonyítvány (amennyiben van, angol előnyben) elküldése elektronikusan az oneletrajz@te.com e-mail címrePartnereink