Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

TEAM konferencia

A tanácskozást  2009 óta szervezi meg minden évben a TEAM Society, amelynek két horvát felsőoktatási intézmény mellett alapítója volt a GAMF is.  Azóta csatlakozott két szlovák, egy szerb és még egy horvát felsőoktatási intézmény, így egy négy országra kiterjedő nemzetközi tudományos fórum jött létre.

Az egyesület elnevezése a  TECHNIQUE, EDUCATION, AGRICULTURE, MANAGEMENT szavak kezdőbetűiből áll össze, de az angol team szó a széles körű együttműködésre is utal.  Az egyesület által szervezett konferenciának forgószínpad-szerűen minden évben más intézmény ad otthont. Kecskemét 2010-ben és 2014-ben volt házigazdája az eseménynek, amely nyílt fórum, így a tagintézmények kutatóin kívül máshonnan is érkeznek előadók.  A konferencia kiadványa tartalmazza valamennyi előadás összefoglalóját.

A GAMF Műszaki és Informatikai Kar kutatói számára kiemelt jelentőséggel bír a TEAM konferencia, így minden évben szép számmal vesznek részt a tudományos tanácskozáson.  

 

Az egyesület oldala: http://www.teamsociety.org/

Felhívás a 2020-as évre: http://www.teamsociety.org/announcements_/n10th_international_scientific_and_expert_conference_team2020.aspx

 

 

Partnereink