ANTOLIN HUNGARY KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

A GRUPO ANTOLIN világszerte 26 országban, 161 gyárral több, mint 28.000 főt foglalkoztat. A vállalat az interiors világpiac legnagyobb nemzetközi résztvevőinek egyike, a világ harmadik legnagyobb beltéri burkolatokat gyártó autóipari beszállító cégcsoportja. Az Antolin Hungary Kft. Helvécián található, 10 km-re fekszik Kecskeméttől és közel 750 főt foglalkoztat. A vállalat alapelveit képezi az innováció és a versenyképesség, mindez megvalósítva a megfelelő csapat és vezetőség támogatásával.

A három legnagyobb vevője az Mercedes-Benz Manufacturing Hungary, az Antolin Süddeutschland GmbH/Rastatt és Beijing Antolin Automotive Interiors Co., Ltd. A termékek közel 70%-a a Mercedes-Benz modellekbe épülnek be: CLA, CLA Shooting Brake,GLA, A – és B osztályba. Alkatrészeink gyártása JIT (just-in-time), és JIS (just-in-sequence) gyártósorokon történnek.

2017-től új termékcsalád, tetőkárpit gyártását kezdjük meg. A vállalat sikerességét és a folyamatos innovációt támasztja alá, hogy mind termékcsalád és vevői kör tekintetében bővítjük referenciánkat. 2 új vevő szavazta nekünk bizalmát: Jaguar Land Rover és Ford, illetve termékeink megtalálhatóak lesznek a Mercedes G modellekben is. Ezentúl helvéciai 12 000 nm2-es gyártócsarnokunk bővítését is megkezdjük ez évben, egy új 8000 nm2-es csarnok építésével.

Az új projektek és az új vevőkör alátámasztja a fenntartható fejlődést vállalatunknál, ezáltal biztosítva egy stabil és hosszútávú munkalehetőséget.

Vállalatunk kezdetektől fogva aktív résztvevője a duális programnak, melyet alátámaszt, hogy 2013-ban 1 fő hallgató, 2017-ben 4 hallgatót fogadtunk. 2018 őszétől további 2 hallgató számára tudunk lehetőséget biztosítani folyamatmérnökség, és minőségirányítás területén.

„We create automotive interiors.”

 

Az Antolin Hungary Kft. a spanyol multinacionális vállalat, a Grupo Antolin magyarországi leányvállalata. Autóipari beszállító vállalat, beltéri burkolatok (ajtókárpit, csomagtartókárpit, tetőkárpit burkolati elemek) gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Helvéciai telephelyünkre keresünk duális hallgatókat logisztikai, illetve pénzügyi területre.

 A cég/partner honlapja: https://www.grupoantolin.com/

Milyen szakosokat várnak?

logisztikai mérnök

pénzügy-számvitel

Gyakorlati helyszín: Antolin Hungary Kft. 6034 Helvécia, Gazdasági dűlő 45/A

Duális kapcsolattartó:

Név: Gerencsér Nikolett

E-mail: nikolett.gerencser@grupoantolin.com

Telefon: +36 70 685 1165 

Jelentkezési feltételek:

– megfelelő tanulmányi eredmények

– terhelhetőség, rugalmasság, önállóság, jó problémamegoldó képesség

– idegennyelv ismerete előny (angol/német/spanyol)

Jelentkezés módja:

Az alábbiakban felsorolt dokumentumokat küldd el Nekünk a fent megjelölt e-mail címre:

– Önéletrajz

– Motivációs levél

– Érettségi bizonyítvány másolata

A jelentkezés elbírálását követően személyes interjúra kerül sor. Felvétel feltétele, hogy

– megfelelj a kiválasztási eljáráson, illetve

– felvételt nyerj a Neumann János Egyetem logisztikai mérnök/pénzügy-számvitel karára.

Jelentkezési határidő középiskolások számára: 05.30.

Jelentkezési határidő első éves hallgatók számára: 05.30.

A felvételit 07.31-ig bonyolítjuk le.

Első éves hallgatók esetében a felvételit 07.31-ig bonyolítjuk le.