A hallgatói sikeresség érdekében 2023 szeptemberében ismét elindítottuk a mentorprogramot a GAMF Karon

A hallgatói eredményességet támogatás (HET) érdekében létrehozott szakmai támogató rendszer a hallgatói bennmaradást, időbeni és szakmai előrehaladást segíti. Ennek meghatározó eleme az idén szeptemberében is indított mentorprogram az első évfolyamos BSc-s hallgatók számára.

A mentorprogrammal az a célunk, hogy egy-egy kisebb csoportban egy mentoroktató és egy felsőbb éves mentorhallgató segítse egyetemi beilleszkedésedet, és információkat, tanácsokat adjon a tantárgyak felvételéhez és sikeres teljesítéshez. Támogatunk abban, hogy egyetemi tanulmányaid során felismerd erősségeidet, és kihozd magadból a legjobbat szakmai, közösségi, egyéni szempontból egyaránt. Tudjuk, hogy egyetemi éveid a jövőd megalapozásáról szólnak, ebben szeretnénk élményekkel, tapasztalatokkal, tudással segítségedre lenni.

A programban jelenleg nappali tagozaton 17 mentoroktató és 17 mentorhallgató, levelező tagozaton 4 mentoroktató tevékenykedik. 

HÍREK, INFORMÁCIÓK

Idén is aktívan várták a Mentorok az első éves hallgatókat. Augusztus végén közös tréningen vettek részt, készülve a mentoráltak fogadására.