AVL HUNGARY KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

Dolgozz a jövő technológiájával!

A grazi központú AVL a világ legnagyobb független vállalatcsoportja, amely belső égésű, hibrid, valamint elektromos motorok és hajtásláncok fejlesztésével foglalkozik, és a globális járműipar egyik meghatározó szereplője.

Szakértelme a motorfejlesztés teljes palettáját átfogja a legújabb személyautó- és tehergépjármű-motoroktól a nagymotorokig, a közvetlen benzinbefecskendezéstől a hibrid hajtásig, a kipufogógáz-utókezeléstől a nyomatékváltókig.

A cég a globális járműipar meghatározó szereplőjeként több mint 10 ezer mérnököt foglalkoztat öt kontinensen, és mintegy 150 millió eurót költ évente kutatás-fejlesztésre.

Az AVL mérnökökből és tudományos szakemberekből álló közel 10.000 fős nemzetközi hálózata élen jár az automatizált rendszerekhez nélkülözhetetlen szoftverek fejlesztésében is.

A vállalatcsoport csúcsminőségű fejlesztési, tesztelési hátteret és szakértelmet biztosít ügyfeleinek világszerte – partnereink mindenhol, minden helyzetben számíthatnak ránk!

A 2002-ben alapított AVL Hungary– a hazai járműipar 100 éves tradícióját és a cégcsoport innovációs tevékenységét ötvözve – az elmúlt 18 évben élen járó kutató-fejlesztő centrummá vált a hajtáslánc-rendszerek csaknem teljes vertikumában.

A magyar vállalat több száz fős szakembergárdája három budapesti telephely mellett ma már Zalaegerszegen és Kecskeméten is csúcstechnológiás fejlesztői  környezetben dolgozik, elsősorban a K+F – tervezés, szimuláció, tesztelés, szoftverfejlesztés, kalibráció és gyártástervezés területén.

Kollégáink munkájának eredményei és az AVL-nél létrehozott műszaki innovációk ma már öt kontinens személyautó-, nehézgépjármű-, munkagép- és hajóiparában jelennek meg: nemzeti és nemzetközi projektekben veszünk részt, a legmodernebb eszközökkel dolgozunk, és a jövő hajtásláncait fejlesztjük.

Az AVL Hungary 2019-ben megkezdte zöldmezős beruházását, melynek keretében 12,5 milliárd forintból Érden létesíti legújabb K+F központját. Az 5,7 hektáron felépülő új vállalati központ és tesztbázis 350 új munkahelyet teremt majd, segítségével a vállalat elnyerte az év K+F beruházója címet.

Innovációra és a 21. századi technológiára épülő tevékenységünk akkor lehet hosszú távon is sikeres, ha tapasztalatainkat, munkamódszereinket és eredményeinket a jövő műszaki értelmiségével is megismertetjük.

A cég honlapja: www.avl.com

Kiket várnak?

Járműmérnök alapszakra jelentkezőket

Gyakorlati helyszín: Budapest XI. kerület, Érd, Kecskemét

Duális kapcsolattartó:

Név: Nyúl Petra

E-mail: petra.nyul@avl.com

Jelentkezési feltételek:

·         Önéletrajz

·         Motivációs levél

·         Középiskolai bizonyítványmásolat – két utolsó lezárt félév

Jelentkezési határidő: május 31.