BKV ZRT.

Tisztelt Érdeklődő!

Kedves Érdeklődő!

A BKV Zrt. a Neumann János Egyetem duális képzési partnereként szeretettel várja a gépészmérnök, mérnökinformatikus és járműmérnök alapszakos hallgatókat a Vasúti Üzemeltetés szakterületeire.

A képzés keretén belül betekintést nyerhetsz egy nagyvállalati közlekedési cég működésébe, megismerheted a vállalati kultúrát. Kiváló szakembereinktől tanulhatod meg a szakma fortélyait. Tanulmányaid befejezése után már olyan szakmai ismeretekkel rendelkezhetsz, amely előnyt nyújt a sikeres karrier elindításához.

A BKV a Főváros tulajdonában lévő nagy szakmai múltra visszatekintő zártkörű részvénytársaság, mely a Megrendelővel (BKK) kötött Közszolgáltatási Szerződés alapján látja el a közösségi közlekedés üzemeltetői feladatait.

Társaságunk kulturált, pontos, kiszámítható és biztonságos szolgáltatást nyújt, az utasok érdekeit szem előtt tartva. Szakembereink elhivatottsága és felkészültsége az alap arra, hogy európai színvonalú szolgáltató társaság legyünk.

A cég/partner honlapja: www.bkv.hu

 A cég/partner honlapján a duális információkra mutató link: https://karrier.bkv.hu/tartalom/dualis-kepzes

Milyen szakosokat várnak?

Gépészmérnök, mérnökinformatikus, járműmérnök szakos hallgatókat

Gyakorlati helyszín: A BKV Zrt. Vasúti Üzemeltetési Igazgatóság telephelyei

Duális kapcsolattartó:

Név: Molnár-Kovács Mónika

E-mail: dualiskepzes@bkv.hu

Telefon: +3670/390-8713

Jelentkezési feltételek: önéletrajz és motivációs levél megküldése, sikeres felvételei eljárás, a szakma iránti érdeklődés/elhivatottság

Jelentkezési határidő középiskolások számára: május 30.

A felvételit augusztus 15-ig bonyolítjuk le.