COGNITIVE SERVICES A GYAKORLATBAN

Időpont: 2020. október 28. 14:00 – 15:30

Helyszín: Informatika Tanszék, NJE GAMF MI Kar, Izsáki út 10., Kecskemét, 4-es épület, 315-ös terem

Az előadás témája:

Az AI (Aftifical intelligence) mainstream iránnyá vált a mai technológiák területén. Jelen van a pénzügyi szektorban, az oktatásban, egészségügyben, marketingben és még számos más iparágban is. Abban az esetben, ha szeretnéd tudni, hogy hol tartanak az egyes gyártók ezen a területen és szeretnéd látni milyen módon veheted igénybe a Microsoft „kulcsrakész” AI eszközeit, akkor végy részt október 28-án a rendezvényen, ahol Kozák János (Microsoft MVP) több gyakorlati prezentáción keresztül fogja bemutatni az „Azure Cognitive services” lehetőségeit, valamint hogy hogyan tudod ezeket a szolgáltatásokat a saját fejlesztéseidben is felhasználni.

Az előadó rövid bemutatása

János, jelenleg a CollabIT Zrt-nél dolgozik, mint Microsoft TSP. Fő szakterülete a Microsoft 365, Azure, valamint a köré épülő technológiák.
A munkája során nagyon meghatározó az üzleti és csoportmunka folyamatok kialakítása, újra gondolása és fejlesztése, valamint az e köré épülő termékek képességeinek bemutatása. Első sorban Microsoft 365, SharePoint és Power Platform alapokon.
A Microsoft negyedik éve jutalmazza meg a MVP (Most Valuable Professional) címmel, amely a Microsoft legnagyobb szakmai kitüntetése és azokat a szakemberket jutalmazzák ezzel a címmel, akik nem csak elmélyednek egy-egy témában, hanem különböző előadások, projectek, szakmai publikációk során meg is ismertetik azt a szélesebb publikummal.

Az előadást Microsoft TEAMS-en közvetítjük. A LINKRE kattintva lehet csatlakozni böngészőből vagy MS TEAMS kliens program segítségével

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az előadáson történő részvétel ingyenes.

Kérjük jelezze részvételi szándékát az esemény Facebook oldalán.