Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Deltaplast Kft.

A Deltaplast Kft.-t három magyar magánszemély alapította 1991-ben. A társaság tulajdonosai az ügyvezető szakirányú végzettsége, a már meglévő üzleti kapcsolatok és a piackutatások tapasztalatai alapján döntöttek a társaság létrehozása és a műanyag termékek gyártása mellett. A kezdeti években bérelt csarnokban, használt gépekkel folyt a termelés, amit fokozatosan cseréltek le új gyártósorra. 1998-ban saját beruházásként ingatlant vásároltak - megteremtve ezzel a teljes önállóságot -, ahol a tevékenységet folyamatosan optimalizálva folyik a termelés napjainkban is.

Az elmúlt 26 év alatt számos lépést tett a cég a további fejlődés érdekében. Folyamatos fejlesztésekkel, pályázati források bevonásával, újabb csarnokok építésével  dinamikus fejlődést értek el és váltak a hazai PET előforma, illetve a gépkocsi alkatrész  gyártás meghatározó szereplőjévé.

A telephelyiket a cég folyamatosan modernizálják, új szolgáltatásokkal, értékesítési formákkal igyekszenek a mai fokozott elvárásoknak mindinkább megfelelni, a társaság stabil működését biztosítani. ISO, IATF és HACCP minőségirányítási rendszerekkel rendelkeznek, az éves statisztikai létszám közel 135 fő, a nettó árbevétel meghaladja az évi 5,2 milliárd forintot.

 

 A cég honlapja
 A duális képzésről a cég honlapján

 Kiket várnak? 
 Gépészmérnöki alapszakra jelentkezőket

 Gyakorlati helyszín: Kecskemét Mártírok útja 2.

 Kapcsolat: 
 Farkas-Kazy Réka
 E-mail: kazy.reka@deltaplast.hu

 Jelentkezési határidő: 2020. március 31.

Partnereink