DELTAPLAST KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

A Deltaplast Kft.-t három magyar magánszemély alapította 1991-ben. A társaság tulajdonosai az ügyvezető szakirányú végzettsége, a már meglévő üzleti kapcsolatok és a piackutatások tapasztalatai alapján döntöttek a társaság létrehozása és a műanyag termékek gyártása mellett. A kezdeti években bérelt csarnokban, használt gépekkel folyt a termelés, amit fokozatosan cseréltek le új gyártósorra. 1998-ban saját beruházásként ingatlant vásároltak – megteremtve ezzel a teljes önállóságot -, ahol a tevékenységet folyamatosan optimalizálva folyik a termelés napjainkban is.

Az elmúlt 26 év alatt számos lépést tett a cég a további fejlődés érdekében. Folyamatos fejlesztésekkel, pályázati források bevonásával, újabb csarnokok építésével  dinamikus fejlődést értek el és váltak a hazai PET előforma, illetve a gépkocsi alkatrész  gyártás meghatározó szereplőjévé.

A telephelyiket a cég folyamatosan modernizálják, új szolgáltatásokkal, értékesítési formákkal igyekszenek a mai fokozott elvárásoknak mindinkább megfelelni, a társaság stabil működését biztosítani. ISO, IATF és HACCP minőségirányítási rendszerekkel rendelkeznek, az éves statisztikai létszám közel 135 fő, a nettó árbevétel meghaladja az évi 5,2 milliárd forintot.

 A cég/partner honlapja: www.deltaplast.hu

 A cég/partner honlapján a duális információkra mutató link: https://www.deltaplast.hu/index.php/hu/magunkrol/dualis-kepzes

Milyen szakosokat várnak?

Gépészmérnök

Gyakorlati helyszín: 6000 Kecskemét, Mártírok útja 2. és/vagy Juhász utca 2.

Duális kapcsolattartó:

Név: Farkas-Kazy Réka

E-mail: kazy.reka@deltaplast.hu

Telefon:   76/500-960 /125.-ös mellék

Jelentkezési feltételek:

–       tanulmányi önéletrajz, elért (szakmai) eredmények

–       motivációs levél

–       utolsó tanév/félév bizonyítvány másolata

Jelentkezési határidő középiskolások számára: 2023.03.31.

A felvételit 2023.05.12-ig bonyolítjuk le.