DOHERTY HUNGARY KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

Miért a Doherty Hungary Kft?

A vállalatnál lehetőséged nyílik multikulturális környezetben tanulni és karriert építeni és megismerheted egy technológiai vállalat felépítését és folyamatait. Emellett részese lehetsz egy fiatal, dinamikus csapatnak, ahol az angol nyelvtudásodat az itt eltöltött idő alatt aktívan használhatod. A képzés teljes ideje alatt rendszeres juttatást biztosítunk a résztvevőknek, mellyel kiegészítheted az iskolától kapott ösztöndíjadat. Végül, de nem utolsó sorban pedig a projektfeladatoknak köszönhetően megtanulhatod, hogy miként is kell egy nagyobb feladatot az elejétől a végéig megtervezni és megvalósítani.

Cégismertető:

Doherty Hungary Kft.

Az 1998-ban alapított Doherty Hungary Kft. a háztartási gépipargyártásban, az autóiparban és az elektromos kéziszerszámiparban használatos tengelyek és forgórészek gyártására specializálódott. A cég több mint 80 éves gyártási múlttal rendelkezik. Hisznek benne, hogy a legújabb technológiával és innovatív gondolkodással versenyképes megoldásokat tudnak nyújtani a vevőiknek.

A cég dél-kelet Magyarországon, azon belül is Orosházán található, ami déli irányban, 2 órányi autóútra helyezkedik el Budapesttől, kiváló úthálózatokkal összekötve Európa többi országával. A vállalat 10 alkalmazottal kezdte meg működését 1998 novemberében, ez a szám napjainkig 156-ra emelkedett. Lépést tartva ezzel a növekedéssel, nemrég kiterjesztették a termelési létesítményeket, ezáltal 4500 m2gyárterülettel rendelkeznek, beleértve az új, felújított irodákat, az új minőségbiztosítási központot és a díjnyertes üzemcsarnokot.

A cég honlapja: http://www.dohertygroup.com/

A cég facebook oldala: https://www.facebook.com/DohertyHungary/

Milyen szakosokat várnak?

Gépészmérnök

Gyakorlati helyszín: 5900 Orosháza, Gyártelep utca 2. Doherty Kft.

Duális kapcsolattartó:

Kovács Petra 

E-mail: petra.kovacs@doherty.hu

tel.: 06-70-3333-907

Jelentkezési feltételek:

Aktív hallgatói jogviszony gépészmérnöki szakon.

Jelentkezési határidő középiskolások számára: 09.24.
Jelentkezési határidő első éves hallgatók számára: 09.24
A felvételit árpilis végéig bonyolítjuk le.