ECKERLE INDUSTRIE KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

Az Eckerle Gruppe története 1968-ig nyúlik vissza, amikor családi vállalkozásként megalapították a németországi Baden tartományban. Az idők folyamán lakatos műhelyből folyamatosan fejlődő, multinacionális vállalattá nőtte ki magát. Gyáregységeiben jelenleg öt ország, több mint háromezer dolgozója számára biztosít álláslehetőséget. Tevékenységei között elektromotorok EC modul- és szénkeferendszer tervezése, előállítása, komplex fröccsöntött, stancolt műanyag alkatrészek gyártása, manuális és automatizált gyártósorok fejlesztése, CNC megmunkálás, valamint ipari rendszerkomponensek értékesítése is megtalálható.

1991-ben a kiskőrösi telephely szénkefe gyártásával megkezdődött az Eckerle magyarországi működése. Néhány évvel később automatizálással, valamint CNC megmunkálással bővült az üzemi termelés. 1994-ben hazai forgalmazójává vált a Schmidt Technology, valamint a Bosch Rexroth termékeinek, melynek köszönhetően az Eckerle Magyarország húszévnyi szakmai tapasztalatot tudhat magáénak ezen termékek kereskedelmében és felhasználásában. 2000 óta műanyag technológiában és stancolt alkatrészek gyártásában is kiemelt minőségű termékkínálattal rendelkezik. A vállalat további egységei Császártöltésen, Bólyon és Zalaegerszegen találhatóak, ahol az egyedi megrendelésektől a szériagyártásig, teljes körű logisztikával vállalja termékeinek kezelését.

Duális képzés keretében, kiskőrösi telephelyünkre gépészmérnök, mérnökinformatikus, műszaki menedzser és járműmérnök szakos hallgatók jelentkezését várjuk! 

A cég/partner honlapja:www.eckerle.hu

 A cég/partner honlapján a duális információkra mutató link:  https://www.eckerle-gruppe.com/hu/trainee/dualis-kepzes/

Milyen szakosokat várnak?

  • gépészmérnök
  • járműmérnök
  • mérnökinformatikus

Gyakorlati helyszín: 6200 Kiskőrös, Dózsa Gy. út 44.

Duális kapcsolattartó:

Név: Tóth Veronika

E-mail: veronika.toth@hu.eckerle-gruppe.com

Telefon: +36 30 252 9510

Jelentkezési feltételek:

Jelentkezni e-mailben lehet önéletrajz és motivációs level küldésével, valamint szak megjelölésével. További mellékletként kérjük csatolni az utolsó félévi vagy évvégi bizonyítvány másolatát, ha van érettségi, nyelvvizsga vagy egyéb szakmai bizonyítvány, másolatát.

Jelentkezési határidő középiskolások számára: 2024. május 31.

A felvételit 2024 június 30-ig bonyolítjuk le.