egy nap alatt a logisztika körül

Versenykiírás

  1. január 20-21-én a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar logisztikai mérnöki alapszak megrendezi a VII. Egy nap alatt a logisztika körül című 24 órás logisztikai versenyt Neumann János emlékére 11-15. osztályos középiskolás diákok számára.

A verseny időpontja, helyszíne

A verseny két fordulóból áll:

  • Az 1. fordulóban a regisztrációs űrlapot, ezen belül pedig egy online tesztet kell kitölteni 2023. január 15. 24:00-ig.
  • A 2. forduló 2023. január 20-án 12:00-kor kezdődik és 2023. január 21-én 12:00-kor ér véget.

A 2. forduló a Neumann János Egyetem Campusán kerül megrendezésre.
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 10. (Térkép)

A verseny határidői

A nevezési határidő 2023. január 15. 24:00. Értesítést a verseny 2. fordulójába való bekerülésről várhatóan 2023. január 16. 16:00-ig küldik meg a szervezők.

A verseny célja

A műszaki terület és a logisztika iránt érdeklődő diákoknak betekintést nyújtani a logisztika világába, ezzel elősegítve pályaválasztási döntésüket, valamint felhívja a figyelmet Neumann János munkásságára.

A verseny résztvevői

Bármely középfokú oktatási intézmény 11-15. évfolyamos diákjai 3 fős csapatokban. Egy csapat tagjai különböző iskolák és különböző évfolyamok tanulói is lehetnek.

Versenyfeladat

Az 1. fordulóban a csapatoknak egy online teszt feladatsort és számítási példát kell megoldaniuk. A 2. fordulón egy valós ipari kihívásra kell megoldási javaslatot tenniük a csapatoknak. A feladatok megoldásához minden csapatnak egy laptopra lesz szüksége, ezt egyénileg kell biztosítani a résztvevő csapatoknak.

Jelentkezés módja

Jelentkezni a „JELENTKEZZ MOST!”-ra kattintva lehet, amely egy kérdőívhez irányítja az érdeklődőket. Itt meg kell adni a csapat (a csapat email címéhez a kérdőívet kitöltő csapattag/kapitány email címét kell beírni) és a csapattagok adatait. Válaszolniuk kell közösen egy feladatsorra és egy számítási példát kell megoldaniuk.

Kísérő tanárok a versenyen

Amennyiben egy csapattal jön kísérő tanár, azt a csapatnak jeleznie kell az 1. fordulós kérdéssor kitöltése során a megfelelő helyen.

A verseny díjazása

Értékes díjak kerülnek kiosztásra a legjobb csapatok között. Az első helyezett csapat 150 000 Ft értékben kap díjat, illetve további nyeremények kerülnek kiosztásra.

Kapcsolattartó: Busa Boglárka Réka
E-mail: busa.boglarka@gamf.uni-neumann.hu