Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Eurovid Kft

Az EUROVID TRADING Kft. 2012-ben alakult azzal a céllal, hogy a közép-magyarországi régióban működő ipari vállalatok ipari-alapanyag beszállítója legyen célgépek gyártásához. Emellett műszaki tanácsadást és műszaki tervezést is vállalunk.

Cégünk acél és rozsdamentes alapanyagok kis- és nagykereskedelmével, acélszerkezetek, tartályok, célgépek gyártásával, célgép alkatrészek szállításával, azok gyártási menedzselésével, műszaki tanácsadással foglalkozik. Célunk a partnerek gyors, szakszerű és hatékony kiszolgálása.

2019-ben több nagyméretű HIGH-TECH forgácsoló-megmunkáló központot állítottunk termelésbe. Komplex vállalati infókommunikációs fejlesztésünk révén az IPAR 4.0 célkitűzéseink elérése érdekében bevezetésre került az SAP rendszer és az ahhoz kapcsolódó gyártásfelügyeleti, raktározási és monitoring rendszer.
A 2020-as évben lakatos-szerelő üzemünket további 1.800 m2 alapterületű csarnokkal és irodaházzal, további 2.000 m2 kültéri tárolóterülettel bővítjük, valamint átadásra kerülnek új, nagyméretű festő-, szárító és szemcseszóró kabinjaink. Elindításra kerül vevőink számára a gépek-gépegységek mechanikus, elektromos, pneumatikus és hidraulikus rendszerekkel való összeszerelése.

A teljes termékskálánk a vevői igények alapján bővül. Ezen kívül vállalunk Fiber lézer, víz, plazma és lángvágási, hegesztési, lakatos és forgácsolási bérmunkákat, egyedi kis és nagy darabszámú megrendeléseket.

 

 

A cég honlapja:
eurovid.hu

 

Kiket várnak?

gépészmérnök, üzemmérnök, logisztikai mérnök alapszakos hallgatók

 

Gyakorlati helyszín:
Kecel

 

Kapcsolat:

Benedeczki Vivien

e-mail: titkarsag@eurovid.hu
+36/30 664 3374

 

Jelentkezési feltétel:

-          élő hallgatói jogviszony igazolás

-          megfelelő tanulmányi eredmény

 

Döntés:
személyes beszélgetést követően

 

Motivációs levelet vagy önéletrajzot a titkarsag@eurovid.hu e-mail címre várjuk.

Partnereink