EUROVID KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

Az EUROVID TRADING Kft. 2012-ben alakult azzal a céllal, hogy a közép-magyarországi régióban működő ipari vállalatok ipari-alapanyag beszállítója legyen célgépek gyártásához. Emellett műszaki tanácsadást és műszaki tervezést is vállalunk.

Cégünk acél és rozsdamentes alapanyagok kis- és nagykereskedelmével, acélszerkezetek, tartályok, célgépek gyártásával, célgép alkatrészek szállításával, azok gyártási menedzselésével, műszaki tanácsadással foglalkozik. Célunk a partnerek gyors, szakszerű és hatékony kiszolgálása.

2019-ben több nagyméretű HIGH-TECH forgácsoló-megmunkáló központot állítottunk termelésbe. Komplex vállalati infókommunikációs fejlesztésünk révén az IPAR 4.0 célkitűzéseink elérése érdekében bevezetésre került az SAP rendszer és az ahhoz kapcsolódó gyártásfelügyeleti, raktározási és monitoring rendszer.
A 2020-as évben lakatos-szerelő üzemünket további 1.800 m2 alapterületű csarnokkal és irodaházzal, további 2.000 m2 kültéri tárolóterülettel bővítjük, valamint átadásra kerülnek új, nagyméretű festő-, szárító és szemcseszóró kabinjaink. Elindításra kerül vevőink számára a gépek-gépegységek mechanikus, elektromos, pneumatikus és hidraulikus rendszerekkel való összeszerelése.

A teljes termékskálánk a vevői igények alapján bővül. Ezen kívül vállalunk Fiber lézer, víz, plazma és lángvágási, hegesztési, lakatos és forgácsolási bérmunkákat, egyedi kis és nagy darabszámú megrendeléseket.

 

A cég/partner honlapja: http://eurovid.hu/

Milyen szakosokat várnak?

gépészmérnök, üzemmérnök, logisztikai mérnök alapszakos hallgatók

Gyakorlati helyszín: Kecel

Duális kapcsolattartó

Név: Benedeczki Vivien

E-mail: titkarsag@eurovid.hu

Telefon: +36 30 160 3196

Jelentkezési feltételek:

– élő hallgatói jogviszony igazolás

– megfelelő tanulmányi eredmény

Döntés:
személyes beszélgetést követően

Motivációs levelet vagy önéletrajzot a titkarsag@eurovid.hu e-mail címre várjuk.