Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Gyengénlátó Változat

Flextronics International Kft.

 

A cégvezetés döntése értelmében sem idén, sem a februári időszakban nem veszünk fel duális hallgatókat. Várhatóan a 2021-es tanévben lesz újra lehetőségünk, hogy meghírdessünk Önöknél duális pozíciót gépészmérnök szakon.

 

A Flex Magyarországon 6 helyszínen 10.000 munkavállalóval végez elektronikai, műanyagipari gyártási, valamint fémmegmunkálási tevékenységet. Az ötlettől a megvalósításig komplex szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink számára: megrendelőinkkel a kezdeti elképzeléseiktől a tervezésen, a gyártáson és a logisztikai tevékenységeken át egészen a termékek értékesítés utáni szervizeléséig együtt dolgozunk a közös sikerért, legyen szó orvos-technológiáról, energia-, autó-, kommunikációs iparról, vagy fogyasztási cikkek gyártásáról.

 

 A cég honlapja

A cég facebook adatlapja

A cég tájékoztató szórólapja

 Kiket várnak?

 Gépészmérnök alapszakra - elsősorban műanyag-feldolgozó, mechatronikai témakör iránt érdeklődő - jelentkezőket 

 Gyakorlati helyszín: Sárvár (Vas megye)

 Kapcsolat:  Ódor Gábor képzési csoportvezető

 E-mail: gabor.odor@flex.com,

 Telefon: +36 30 5578 959

 Jelentkezési határidő: A jelentkezési határidőről a cég által megadott elérhetőségeken (telefon, email) kell érdeklődni.

 Jelentkezés módja: önéletrajz, motivációs levél, nyelvvizsga bizonyitvány (amennyiben van, angol előnyben) elküldése elektronikusan a megadott e-mail cimre

 

 


  


 


 

 

Partnereink