FLEXTRONICS INTERNATIONAL KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

A cégvezetés döntése értelmében sem idén, sem a februári időszakban nem veszünk fel duális hallgatókat. Várhatóan a 2021-es tanévben lesz újra lehetőségünk, hogy meghírdessünk Önöknél duális pozíciót gépészmérnök szakon.

 

A Flex Magyarországon 6 helyszínen 10.000 munkavállalóval végez elektronikai, műanyagipari gyártási, valamint fémmegmunkálási tevékenységet. Az ötlettől a megvalósításig komplex szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink számára: megrendelőinkkel a kezdeti elképzeléseiktől a tervezésen, a gyártáson és a logisztikai tevékenységeken át egészen a termékek értékesítés utáni szervizeléséig együtt dolgozunk a közös sikerért, legyen szó orvos-technológiáról, energia-, autó-, kommunikációs iparról, vagy fogyasztási cikkek gyártásáról.

 

A cég honlapja: https://flex.com/

A cég facebook adatlapja: https://www.facebook.com/flexMagyarorszag/

A cég tájékoztató szórólapja: https://gamf.uni-neumann.hu/images/Kepzesi_informaciok/dualis_kepzes/partner_tajekoztato/flextonics%20t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3.pdf

Kiket várnak?

Gépészmérnök alapszakra – elsősorban műanyag-feldolgozó, mechatronikai témakör iránt érdeklődő – jelentkezőket

Gyakorlati helyszín: Sárvár (Vas megye)

Kapcsolat: Ódor Gábor képzési csoportvezető

E-mail:  gabor.odor@flex.com

 Telefon: +36 30 5578 959

Jelentkezési határidő: A jelentkezési határidőről a cég által megadott elérhetőségeken (telefon, email) kell érdeklődni.

Jelentkezés módja: önéletrajz, motivációs levél, nyelvvizsga bizonyitvány (amennyiben van, angol előnyben) elküldése elektronikusan a megadott e-mail cimre