Hallgatói képviselet

Köszöntő

Kedves Érdeklődő!

A kari Hallgatói Képviselet alapvető feladata, hogy a kar hallgatói számára megteremtse az összeköttetést közte, az Egyetem különböző működési egységei, valamint a hallgatók számára fontos ügyek intézéshez nélkülözhetetlen információk között. Ezen kívül fontos feladata, hogy szervezze a Hallgató számára az egyetemi élethez kapcsolódó fontos kari rendezvényeket, például a nyílt napokat, szakestet, valamint sok más kisebb programot, amelyek Értetek vannak. A többi Kar Hallgatói Képviseletével szorosan együtt működve szervezzük többek között például a gólyatábort, gólyabált, az egyetemi napokat, a diplomaosztót.

A kari Hallgatói Önkormányzat nem csak a szociális programok, fórumok megszervezéséért felel, hanem képviseli a hallgatók érdekeit a különböző bizottságokban, tanácsokban, mint például:

 • Kari Tanács;
 • Fellebbviteli Bizottság;
 • Beiskolázási Bizottság;
 • Tanulmányi Bizottság;
 • Diákjóléti Bizottság.

Feladata továbbá az, hogy képviselje intézményünket különböző hazai és nemzetközi fórumon, segítse a kapcsolatteremtést hallgató és hallgató között.

A következőkben tudunk Neked segíteni:

 •  ösztöndíjak megpályázása;
 • szociális támogatási kérelem kitöltése;
 • ESZTP adatlapok elbírálása, javítása;
 • a felmerülő kérdések, problémák megoldásához útbaigazítás.

Ezen kívül ezzel foglalkozunk még:

 •  közreműködés az Egyetem többi karának programjainak lebonyolításában;
 • a HSZK munkájának segítése;
 • jótékonysági programok szervezése (pl.: Mikulás Egyetem);
 • az Egyetem népszerűsítése (pl.: Educatio Kiállítás, Roadshow);
 • a karon található különböző Hallgatói Műhelyekkel (Kenji Racing Team, KEFO Motorsport) való együttműködés.

Bármilyen kérdésed, ötleted van, keress minket bizalommal személyesen a GAMF 1-es épületében a földszinten, a Büfé és az udvar között, az udvarra kivezető ajtó előtt jobb kéz felől.

A szorgalmi időszakban hétfőtől csütörtökig 9:30-16:00 között vagyunk itt, egyéb időpontban a Neumann János Egyetem Hallgatói Önkormányzat Facebook oldalán keresztül érsz el bennünket.

NJE GAMF HK

 

Elnök:

Gere Csaba vagyok, járműmérnök szakos hallgató. A Hallgatói Önkormányzat munkáját 2014 óta segítem. 2019 őszétől a GAMF Műszaki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének elnöke, illetve az EHÖK elnökségi tagja vagyok. Emellett a Diákjóléti Bizottság munkáját is évek óta segítem. Jelenleg gyakornokként dolgozom a Mercedes – Benz Manufacturing Hungary Kft-nél. Hobbijaim közé tartozik minden, ami autókkal kapcsolatos, emellett korábban zenéléssel is foglalkoztam. Legfőbb célom a hallgatói élet fellendítése, illetve a hallgatók és a HÖK közvetlen kapcsolatának erősítése.

 

Salamon Lilla vagyok az egyetem másodéves logisztikai mérnök hallgatója. Gólyaként jelentkeztem először a Hallgatói Képviseletbe, mert úgy gondoltam, hogy az egyetemi évek élvezetes megéléséhez elengedhetetlen az, hogy valami hasznosat tegyünk a közösségért. Jelenleg a kari HK gazdasági alelnöke vagyok, illetve idén bekerültem több bizottságba, többek között a Diákjóléti Bizottságba is. Célom az, hogy minél jobban beleássam magam a rám bízott feladatkörökbe, hogy ez által mindig felkészült, kompetens tagja legyek a Hallgatói Képviseletnek, és így minél több hallgatótársam tudjon hozzám fordulni akár kérdése, akár problémája akadt.

 

Mátics Balázs vagyok, a GAMF Műszaki és Informatikai Karának mérnökinformatikus hallgatója. Jelenleg az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat gazdasági alelnökeként veszek részt az intézmény közéletében. Korábban egy tanéven keresztül a GAMF MIK HK, két tanéven át pedig az EHÖK elnöke voltam. A szervezeten belül jelenleg a pénzügyek koordinálása a feladatom, mellyel igyekszem az EHÖK minden feladatának gazdasági oldalát szervezni.

 

Boros Bence vagyok, 2015-ben kezdtem a GAMF karon járműmérnök szakos hallgatóként. 2016-ban jelentkeztem a Hallgatói Önkormányzatba és abban az évben be is kerültem, mint kari Hallgatói képviseleti tag. 2017 óta töltöm be a GAMF kari HK alelnöki pozíciót és ettől az évtől kezdve a Kari Tanács üléseken is rendszeresen élek a szavazati jogommal. Azért jelentkeztem a Hallgatói Képviseletbe, mert minden vágyam volt a hallgatói élet fellendítése és ez a vágyam az évek során nem kopott. Tapasztalataim birtokában szeretném képviselni a hallgatókat és a HÖK által rendezett események szervezésében teljes mértékben kivenni a részem.

 

Dombai Gábor vagyok, végzős mérnökinformatikus szakos hallgató. 2017 őszétől a hallgatók bizalmának köszönhetően aktív tagja vagyok a Hallgatói Önkormányzatnak. Jelenleg a GAMF Kar Programszervező és Kulturális Bizottság elnökeként tevékenykedem. Már gólyaként is érdeklődtem a programszervezés és a hallgatói élet fellendítése iránt, illetve próbáltam segíteni az akkori HÖK munkáját. Egy magabiztos elhatározás után úgy döntöttem, hogy szeretnék én is tagja lenni ennek az összetartó és céltudatos társaságnak, ahol tudom kamatoztatni a rendezvényszervezés területén szerzett tapasztalataimat. A legfőbb célom az, hogy a hallgatók és egyben a leendő hallgatók számára olyan szórakozási és tájékozódási lehetőséget biztosítsunk, amelyre bárki jó érzéssel tekinthet vissza a későbbiekben. Zárszóként magamról: szabadidőmben aktívan DJ-ként tevékenykedem, emellett egy magyar tulajdonban lévő informatikai fejlesztő cégnél dolgozom (hisz a munka is lehet egy hobbi).

 

Mezei Gábor vagyok, másodéves logisztikai mérnök hallgató. Duális képzésben veszek részt a Pick Szeged Zrt.-nél. Hobbijaim közé tartozik a zenélés (dob, ütős hangszerek), a lövészkedés, az egészségügy gyakorlása és oktatása, valamint a vezetés. Az EHÖK-ön belül általános alelnöki pozíciót látok el, valamint én vagyok a GAMF kari TDK delegált tag, a Beiskolázási Bizottság elnöke, valamint a Homokbányai Kollégium Kollégiumi Bizottságának titkára. Az a legfőbb motivációm, hogy a hallgatóknak otthonos környezetet teremtsünk és felvirágoztassuk a hallgatói életet.

 

Őz Patrik vagyok, gépészmérnök hallgató. A kari Hallgatói Képviseletben ez a harmadik évem. Jelenleg az EHÖK-ben Diákjóléti Bizottsági elnök vagyok. Nagyon szeretek sportolni, és továbbra is szeretnék a különböző rendezvényeken sportolási lehetőségeket szervezni és lebonyolítani. A mozgás mellett szívesen foglalkozok elektronikus sportolással is, többféle platformon. A sportolási lehetőségeken kívül szeretek szórakozni akár egy film vagy egy buli formájában. Idén is motivál, hogy hallgatótársaimnak tudjak segíteni különböző események szervezésében, illetve hogy mindenki minél több felejthetetlen élménnyel gazdagodjon. Igyekszem segíteni bármilyen probléma megoldásában, akár egy ösztöndíj pályázat vagy a kollégiumi felvételről legyen szó. Szeretek segíteni az embereknek és továbbra is megteszek mindent a lehető legjobb tudásomnak megfelelően, hogy méltó legyek a hallgatók bizalmára.

 

Bertus Brendon vagyok, logisztikai mérnöki hallgató. Jelenleg a kari HK tag irodafelelős pozícióját töltöm be. Azért jelentkeztem a HÖK-be, mert szeretném a hallgatók érdekeit képviselni és az Önkormányzat munkáját segíteni. Célom, hogy minél hasznosabb tagja legyek a kari HK-nak.

 

Sulik Csenge vagyok, másodéves logisztikai mérnök hallgató. A GAMF kari HK-ban a Fegyelmi Bizottság tagja vagyok. A legnagyobb célom az, hogy aktív hallgatóként vegyek részt az egyetemi élet felpezsdítésében és képviselhessem a hallgatók érdekeit.

 

Szabó Molli vagyok, logisztikai mérnöki hallgató. Jelenleg a DJB, a Programszervezési és Felügyeleti bizottság tagja vagyok. Az elkövetkezendő időben meg szeretném szerezni a DJB-hoz szükséges összes tudást, hogy teljes mértékben el tudjam látni a rám szabott feladatokat. Szeretnék innovatív programokat kitalálni és megvalósítani, valamint közösségkovácsoló eseményeket létrehozni.

 

Szőke Barnabás vagyok, járműmérnök szakos hallgató. A Hallgatói Képviselet csapatát 2016 óta erősítem. Számos munkakörben kipróbáltam már magam és a közös munka mindig olajozottan és jó hangulatban zajlott. Jelenleg a Beiskolázási és Felügyelő bizottságban tevékenykedem és célom, hogy az itt szerzett tapasztalattal és tudással felvértezve végezhessem a munkám, és segítsem hallgatótársaimat az egyetemi évek alatt.

 

Zsikla Eszter vagyok másodéves logisztikai mérnök szakos hallgató. Jelenleg a Fegyelmi Bizottság egyik tagja vagyok, és remélem, hogy a jövőben több feladatban is részt tudok venni. Meglátásom szerint akkor mondhatom sikeresnek az egyetemi éveimet, ha a tanulás mellett a HÖK-ben is maximálisan teljesítettem mindent. Úgy gondolom, hogy a hallgatók életében kiemelt szerepe van a jó közösségnek, és ehhez szükség van olyan emberekre, akik minél több programmal és rendezvénnyel összefogják a hallgatókat.

Berkó József vagyok, másodéves duális gépészmérnök hallgató. A Kenji Racing Team tagja vagyok másfél éve, így az itt szerzett szervezési tapasztalataim alapján úgy érzem, alkalmas vagyok arra, hogy képviseljem hallgatótársaim érdekeit az egyetem vezetése felé. A Hallgatói Önkormányzatban jelenleg póttagként vagyok jelen. A Hallgatói Képviseletben főként a programok szervezésében igyekszem részt venni, de ha oda kerül a sor, hogy bármely bizottságnak a tagja lehetek, akkor azokat a feladatokat is nagy örömmel fogom ellátni.

Bosznai Tamás harmadéves gépészmérnök hallgató vagyok. Azért jelentkeztem a Hallgatói Önkormányzatba, hogy kipróbáljam magam egy új helyzetben, és hogy legjobb tudásom szerint képviseljem hallgatótársaimat. Jelenleg póttag vagyok. Az irodai ügyelet és az éppen aktuális feladatok nyomon követése tartozik a feladataim közé. Remélem, hogy a jövőben lesz alkalmam teljes jogú tagként is megjelenni a HÖK-ben, hogy aktívabban részt vehessek a munkában.