Hechinger Hungary Elektronikai Kft.

Tisztelt Érdeklődő!

A Hechinger Hungary Kft. 1996-ban, a németországi székhelyű Helmut Hechinger GmbH leányvállalataként kezdte meg működését. A vállalatcsoport Magyarország és Németország mellett Csehországban és Kínában is rendelkezik telephellyel.

Tiszakécskei telephelyünkön elsősorban mágnestekercsek és nyomtatott áramkörök gépi, illetve kézi szerelése zajlik, amelyeket autóelektronikai szerelvényekhez, elektronikai vezérlőegységekhez, mérő- és szabályozó egységekhez használnak fel. Fröccsöntő üzemünk pedig biztosítja a szükséges alapanyagot a további feldolgozásra. Termékeinket elsősorban az autóiparban hasznosítják, ebben a körben kiemelt beszállítói kapcsolatokkal bírunk a Bosch és az MCi csoportokkal. Termékeink megtalálhatók a hagyományos, belsőégésű motorokkal és a legújabb, elektromos meghajtással rendelkező autókban egyaránt.

Vállalatunk működése során kiemelten fontos, hogy megfeleljünk vevőink magasfokú elvárásainak, amit ISO 9001-es és IATF 16949-es minőségirányítási rendszerrel garantálunk.

A duális képzés során lehetősége nyílik a hallgatónak megismerkedni a kézi szerelések mellett, a modern gyártócellákkal is, illetve találkozhat különböző hegesztési, forrasztási, tekercselési és műanyag fröccsöntési technológiákkal.

Honlap: www.hechinger.de

Szak: gépészmérnök BSc

Gyakorlati helyszín: 6060, Tiszakécske, Kossuth u. 77.

Duális kapcsolattartó:

  1. Babák Ferenc (dualis@hechinger-hungary.hu)

+36 76 540-030

Jelentkezési feltételek:

Motivációs levél, életrajz, német (angol) nyelvtudás

Jelentkezési határidő: május 31.

Részletekről érdeklődni lehet a dualis@hechinger-hungary.hu e-mail címen.