Hechinger Hungary Elektronikai Kft.

Tisztelt Érdeklődő!

A Hechinger Hungary Kft. 1996-ban, a németországi székhelyű Helmut Hechinger GmbH leányvállalataként kezdte meg működését. A vállalatcsoport Magyarország és Németország mellett Csehországban és Kínában is rendelkezik telephellyel.

Tiszakécskei telephelyünkön elsősorban mágnestekercsek és nyomtatott áramkörök gépi, illetve kézi szerelése zajlik, amelyeket autóelektronikai szerelvényekhez, elektronikai vezérlőegységekhez, mérő- és szabályozó egységekhez használnak fel. Fröccsöntő üzemünk pedig biztosítja a szükséges alapanyagot a további feldolgozásra. Termékeinket elsősorban az autóiparban hasznosítják, ebben a körben kiemelt beszállítói kapcsolatokkal bírunk a Bosch és az MCi csoportokkal. Termékeink megtalálhatók a hagyományos, belsőégésű motorokkal és a legújabb, elektromos meghajtással rendelkező autókban egyaránt.

Vállalatunk működése során kiemelten fontos, hogy megfeleljünk vevőink magasfokú elvárásainak, amit ISO 9001-es és IATF 16949-es minőségirányítási rendszerrel garantálunk.

A duális képzés során lehetősége nyílik a hallgatónak megismerkedni a kézi szerelések mellett, a modern gyártócellákkal is, illetve találkozhat különböző hegesztési, forrasztási, tekercselési és műanyag fröccsöntési technológiákkal.

A cég/partner honlapja: www.hechinger.de

Milyen szakosokat várnak? Gépészmérnök BSc

Gyakorlati helyszín: 6060, Tiszakécske, Kossuth u. 77.

Duális kapcsolattartó

Név: Babák Ferenc

E-mail: dualis@hechinger-hungary.hu

Telefon: +36 76 541 030

 

Jelentkezési feltételek:

 

Leendő, és már duális jogviszonnyal rendelkező gépészmérnök hallgató

Önéletrajz, alapfokú német (vagy angol) nyelvtudás előny

 

Jelentkezési határidő középiskolások számára: 2023.02.15

A felvételit 2023.02.28-ig bonyolítjuk le.