INFINEON TECHNOLOGIES CEGLÉD KFT.

Tisztelt Érdeklődő!

Félvezetők, amelyek változást hoznak életünkbe

Az Infineon Technologies AG több, mint 25 éve van jelen Magyarországon, Cegléden, innovatív félvezető termékek gyártójaként. Az Infineon a világ az első számú vállalata a teljesítmény-félvezetők gyártása terén.

Az autóipari félvezetők globális piacvezetőjeként cégünk úttörő szerepet játszik az elektromos járművek fejlesztésében. Ceglédi üzemünkben olyan félvezető elemeket gyártunk, amelyek az ipariautomatizálás, a vontatástechnika, a gyógyászati berendezések, az energia előállíőtás, szállítás és elosztás, valamint a megújuló energiaforrások kiaknázásának területein kerülnek beépítésre. Csaknem minden második 2021-ben gyártott elektromos vagy hibrid autó inverterében fellelhetőek az Infineon félvezetői.

Digitalizáció és biztonság

Az Infineonnál hozzád hasonló fiatal tehetségek dolgoznak innovatív technológiákon: a szakértelemre az utak és az autózás biztonságosabbá tételének érdekében is szükségünk van – érzékelők, mikrovezérlők és biztonsági integrált áramkörök segítségével tesszük ezt, melyek a balesetek megelőzésben játszanak fontos szerepet.

Karbonsemlegesség egy zöldebb jövőért

Az Infineon félvezetői a nap- és szélerőművekből származó villamos energia hatékony előállítását szolgálják, emellett lehetővé teszik az energia szinte veszteségmentes továbbítását is. Nálunk olyan technológiák fejlesztésében kamatoztathatod a képességeidet, melyek segítségével az autók, vonatok, ipari üzemek, adatközpontok, elektronikai és háztartási készülékek a lehető leghatékonyabbá válnak.

Legyél Te is egy forradalmi csapat része, jelentkezz duális képzésünkre, és építs velünk egyegyszerűbb, zöldebb, biztonságosabb világot!

 

 

 A cég/partner honlapja:

https://www.infineon.com/cms/en/careers/jobsearch/jobsearch/HRC0331539-Dual-Study-Program-Automation-Packing-and-Tooling-Design-Team/

https://www.infineon.com/cms/en/careers/jobsearch/jobsearch/HRC0331108-Dual-Study-Program-at-Unit-Process-Development-Team-f-m-div/

Milyen szakosokat várnak?

Gépészmérnök (Bsc)

Gyakorlati helyszín: 2700 Cegléd, Ipartelepi út 3.

Duális kapcsolattartó:

Név: Arday-Janka Petra, Lukács-Balog Orsolya

E-mail: Petra.Arday-Janka@infineon.com, Orsolya.Lukacs-Balog@infineon.com

Telefon: +36 30 662 3832 ,  +36 53 510 467

Jelentkezési feltételek:

  • Műszaki érdeklődés, nyitottság, precizitás
  • Angol nyelv alapfokú ismerete

Jelentkezés módja:

  • Online jelentkezés a karrier oldalunkon keresztül, önéletrajzzal és motivációs levéllel, az alábbi linkek egyikén, érdeklődési területtől füeggően:

Automatizációs osztály:

 https://www.infineon.com/cms/en/careers/jobsearch/jobsearch/HRC0331539-Dual-Study-Program-Automation-Packing-and-Tooling-Design-Team/

 Unit Process Design (Forrasztástechnológiai csoport):

https://www.infineon.com/cms/en/careers/jobsearch/jobsearch/HRC0331108-Dual-Study-Program-at-Unit-Process-Development-Team-f-m-div/

Jelentkezési határidő középiskolások számára: folyamatos

A felvételit szeptember 25-ig bonyolítjuk le.