Kovach Anton előadása a GAMF karon

Agilitás a gyakorlatban
Előadó:  Kovach Anton

Időpont: szeptember 29. 14:00-15:30

Helyszín: Neumann János Egyetem, GAMF Műszaki és Informatikai Kar, 4/315

Az előadás tartalmából:
A gyorsan változó világban a klasszikus projektmenedzsment módszertan vagy az agilis a nyerő?
Scrum? Kanban? Evolúció vagy revolúció?
Felfedjük az agilis hozzáállás sikerének titkát.

Az előadóról:
Kovach Anton a több mint kétévtizedes nagyvállalati ügyféltapasztalattal rendelkező 130 fős, start-up szellemiségű ShiwaForce Zrt. alapítója, volt vezérigazgatója és most igazgatósági tanács tagja. Munkájának eredményeként a ShiwaForce, valamint az Active Vision sikeresen szolgálta ki többek között az OTP Csoport, a Magyar Telekom Csoport, a Magyar Nemzeti Bank, a Magyar Bankholding, az Erste Bank üzleti igényeit, ezzel is reprezentálva az általa képviselt módszertan gyakorlati alkalmazását a mindennapi munkában.
Az online tartalomkezelő piacon elért szakmai sikerek, a lean módszertan és az agilitás eszközeivel – Scrum, Kanban, Lean Startup – ötvözött nyitott, agilis gondolkodásmód eredményeképp ügyfélkörük lojális és elégedett.
A saját fejlesztésű, agilis és lean módszertanokra épülő működési modellje menedzsmentmódszertani innováció, alkalmazásának versenyelőnyt garantáló tapasztalatait évek óta felső vezetői tréningeken oktatja. Anton – 25 éves vezetői tapasztalattal a háta mögött – meg van győződve arról, hogy a gyors és sikeres alkalmazkodás, a nyitott, emberközpontú vállalatvezetés, a folyamatos tanulásra és változásra való nyitottság tanulható és átadható. Ezért is büszke arra, hogy az ő irányításával a ShiwaForce segítette elő Eric Ries világsikert aratott kötete a Lean Startup, John Doerr: Mérd, ami számít!, Jim Lancaster: A menedzsment munkája, illetve Darrell Rigby: Csináljuk jól az agilitást! című könyvének magyar nyelvű megjelenését.