X. Országos Logisztikai Csapatbajnokság

Az 5. helyen végzett a X. Országos Logisztikai Csapatbajnokság döntőjében a GAMF Kar LogoSapiens nevű csapata.

Március 24-én Székesfehérváron, a Hydro Extrusion Hungary Kft. telephelyén, a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja szervezésében rendezték meg a X. Országos Logisztikai Csapatbajnokság döntőjét.

A Neumann János Egyetem GAMF Karának logisztikai mérnök szakos hallgatói első alkalommal jutottak be ennek a versenynek az országos döntőjébe. A versenyre 19 csapat nevezett az ország felsőoktatási intézményeiből. 3 sikeres online forduló után 5 anyaországi és 1 határon túli csapat mérte össze szakmai tudását a székesfehérvári döntőben.

A harmadéves hallgatókból álló GAMF-os logisztikus csapat az előkelő 5. helyezést érte el a versenyen.

A LogoSapiens csapat tagjai:

  • Gyurkó Alexandra
  • Molnár Győző
  • Köteles Norbert József
  • Dudás Patrik
  • Tóth Marcell

Felkészítő tanárok: Dr. Tóth Ákos, Molnár Ákos

A hallgatók a döntőben életre szóló élményeket szereztek, mivel egy Aston Martin luxusautó vázának alkatrészeit kellett, hogy beszerezzék James Bond számára, AGV targoncát programoztak, ipari termékeket komissióztak és leltároztak, valamint megtervezték egy ipari gyártósor optimális kialakítását is. A verseny fő projektjét angol nyelven adták elő. Gyakorlatközpontú szakmai tudásukra az ipari vezetőkből álló zsűri felfigyelt, így többen állásajánlatra számíthatnak a közeljövőben.

Hajrá LogoSapiens!