Tisztelt Érdeklődő!

A P-Development Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkezik a logisztikai szolgáltatások területén, megfelelően képzett és jelentős szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársai segítségével (jelenleg kb. 200-210 fővel) folyamatosan magas színvonalú szolgáltatások nyújtására képes. Ezekre az adottságokra építve a Társaság átvállalja a logisztikai tevékenység egészét azoktól a társaságoktól, amelyek felismerik az outsourcing előnyeit. Gazdasági társaságunk regionális logisztikai szolgáltató központ minősítést kapott.

Az első magyar logisztikai szolgáltató, amely nem csak közvetve, de közvetlenül is bekerült a Mercedes autósgyár logisztikai partnerei közé. A szállítás, raktározás és vám szolgáltatás bizonyos partneri kör kiszolgálása érdekében 7 nap és 24 órában történik, a 6000 Kecskemét, Fuvar utca 1. szám alatt. 

Társaságunk székhelye a  6000 Kecskemét, Wéber Ede utca 10/A. szám alatti ipari-kereskedelmi ingatlanon található, ahol közel 2.000 m2 épület komplexum áll a partnerek rendelkezésére. Az ingatlanon társaságunk logisztikai tevékenységet és ingatlan hasznosítást is folytat. A központi irányítást és a logisztikai tevékenység nagyobbik részét a saját tulajdonban álló 6000 Kecskemét, Fuvar utca 1. szám alatt végezzük.

Raktár logisztikai tevékenységünk ellátásához közel 40.000 m2 raktárterületet használunk Kecskemét frekventált övezeteiben. Raktáraink 3-10 m belmagassággal, a munka folyamatosságát biztosító elektromos és gázüzemű targoncákkal, és azok kezelésére képzett szakemberekkel rendelkeznek. Raktárainkban biztosítjuk az áruk raktári be- és kirakodását, osztályozását, megrendelések előkészítését, valamint számítógépes, vonalkódos nyilvántartó rendszerrel az áruk raktári nyilvántartását és az elszámolások elkészítését. Társaságunk rendelkezik iparvágánnyal, így a közúti árufogadás mellett a vasúti szállítás is megoldott.

Az elmúlt három évben társaságunk évente 25-35% növekedést ért el a partnerek részére nyújtott szolgáltatások volumen növekedésével és új feladatok vállalásával/biztosításával, illetve új partneri együttműködéseknek köszönhetően.

Társaságunk előnye a rugalmasság, gyors reakció, illetve a partnerközpontú gondolkodás.

A P-Development Kft. kecskeméti székhelyén finishing tevékenységet is végez, ezzel téve komplexé logisztikai szolgáltatását. A hatékonyság növelése érdekében korszerű műszaki, informatikai eszközök és megfelelő létszámú munkaerő áll rendelkezésre.

  • címkézés (vonalkód, akciós matrica, dátum stb.)
  • zsugorfóliázás
  • újracsomagolás
  • egységcsomag, promóciós-csomag képzés
  • címke tervezés és gyártás kartondoboz és egyéb csomagolóanyag gyártás

A megbízói igények magas színvonalú kiszolgálásához szükséges minden erőforrással rendelkezünk. Járműveink kitűnő műszaki állapota, valamint az alkalmazott szervezési módszerek együttesen biztosítják a ránk bízott küldemények biztonságos, gyors és pontos továbbítását. Valamennyi járművünk megfelel az adott környezetvédelmi előírásoknak.

A folyamatos, gördülékeny árutovábbítást meglévő gépjárműparkunk folyamatos karbantartása, valamint fiatalítása teszi lehetővé. Gépjárműparkunk kialakítása során mindenkor szem előtt tartjuk partnereink igényeit. A megbízások és a járatindítások helyes összekapcsolását korszerű szoftver biztosítja. Saját gépjármű flottánk mellett alvállalkozók gépjárművei is biztosítják a rendelkezésre állást.

 Társaságunk az alábbi járműfajtákkal elégíti ki ügyfelei széles körű igényeit:

  • 24 tonnás roló –ponyvás félpótkocsik nyerges vontatóval, igény szerint pótkocsi bérlettel, átakasztással-
  • pótos szerelvények
  • 7,5 t összsúlynál kisebb kocsik
  • hűtős szerelvény
  • tartálykocsis szerelvények

Társaságunk rendszeres gyűjtőfuvarokat indít és érkeztet Magyarország-Törökország viszonylatban. Az export kiszállítások hetente, pénteken és esetenként hétfőn is indulnak, az importok rendszeresen, heti 3-4 alkalommal érkeznek a P-Development Kft. kecskeméti raktárába. A begyűjtés mindkét ország bármely pontjáról biztosított, és természetesen vállaljuk teljes-, és részrakományok szállítását is mindkét irányban.

 A cég/partner honlapjawww.pdev.hu

 A cég/partner honlapján a duális információkra mutató link: www.pdev.hu

Milyen szakosokat várnak? logisztikai mérnök BSc

Gyakorlati helyszín: 6000 Kecskemét, Fuvar utca 1.

Duális kapcsolattartó

Név: Dr. Csima Gyula

E-mail: drcsima@pdevelopment.hu

Telefon:  +36 30 3 454 058 

Jelentkezési feltételek: minimum 4,5 átlag vagy a feletti tanulmányi eredmény 7. év végén és 8. első félévben, angol vagy német alapfokú nyelvvizsga

Jelentkezési határidő középiskolások számára: minden év május 31. napjáig

A felvételit minden év július 15. napjáig bonyolítjuk le.