PICK SZEGED ZRT.

Tisztelt Érdeklődő!

A Pick Szeged Zrt. ma már nemcsak egy szegedi céget, hanem Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb húsipari vállalkozását jelenti, amely 1869-es alapítása óta őrzi hagyományait és töretlen sikerességét.

Társaságunk története elválaszthatatlanul összefonódik legismertebb termékünk, a PICK Téliszalámi történetével, melyet napjainkig az eredeti receptúra alapján készítünk. Közel másfél évszázados tapasztalatunkkal szárazáru termékeink méltán a legkedveltebbek itthon és külföldön egyaránt. Gondosságunk, odafigyelésünk és legmagasabb minőségre való törekvésünk segítségével minden kategóriában kiemelkedő termékeket kínálunk fogyasztóinknak.

A Pick Szeged Zrt. két Hungarikum címet is elnyert a PICK Téliszalámi valamint a HERZ Classic Téliszalámi révén.

A Bonafarm Csoport Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb, vertikálisan integrált élelmiszergazdasági vállalatcsoportja, amely tevékenységével a növénytermesztéstől az állattenyésztésen át az élelmiszer-feldolgozói és bortermelési ágazatig lefedi az élelmiszergyártás teljes folyamatát. A Bonafarm Csoport tagjaként a Pick Szeged Zrt. éves árbevétele közel 70 milliárd forint, exportja meghaladja a 65 millió eurót. Közel 2200 főt foglalkoztatunk Szegeden, Baján és Alsómocsoládon lévő gyártó telephelyeinken, illetve saját üzletlánccal, Budapesten kereskedelmi központtal és Németországban leányvállalattal rendelkezünk. Kiváló minőségű termékeinket 35 országban, több mint  200 üzletlánc polcain találhatják meg a fogyasztók.

A PICK, HERZ, FAMÍLIA, valamint DÉLHÚS és RINGA márkatermékeinkkel vezető piaci részesedést értünk el a hazai piacon.

Legismertebb termékünk, a PICK Téliszalámi mellett választékunkban megtalálhatóak a legmagasabb  fogyasztói igényeket kielégítő húskészítmények: szalámifélék, kolbászok, sonkák, párizsi, virsli, illetve felvágottak, kenőmájasok, szalonnák, baconok, és védőgázas frisshúsok is. 2005 óta az őshonos magyar mangalicából is készítünk igazi különlegességnek számító húskészítményeket

Munkakör célja

A duális képzés a gyakorlatigényes alapképzési szakon folytatott képzés azon formája, amelyben a szakmailag minősített vállalatoknál folytatható gyakorlati képzések tantervi tartalmuknál, struktúrájuknál és a vállalatoknál töltendő, megnövelt óraszámuknál fogva növelik a hallgatók szakmai kompetenciáját, vállalati üzemeltetési ismereteit és vállalati kultúráját.

Felelősségi körök

– az elméleti tudás gyakorlatban történő átültetésével megismerni a szervezetet valamint az érintett szakmai területet, társosztályokat
– folyamatosan bővülő szakmai tudását kamatoztatva a feladatok önálló megoldására való javaslattétel

Munkavégzéshez szükséges ismeretek, készségek

– kimagasló középiskolai eredmények és szorgalom

– elhivatottság és magas fokú érdeklődés a logisztika iránt.

 

A cég honlapja: www.pick.hu; www.bonafarmcsoport.hu

A cég facebook oldala: https://www.facebook.com/pickminoseg/

Kiket várnak?

logisztikai mérnök szakra jelentkezőket

Gyakorlati helyszín: Pick Szeged Zrt. telephelyei

Kapcsolat: 

Csányi Dóra, HR üzleti partner

dora.csanyi@bonafarm.hu

+36 62 567 164

Jelentkezés módja: Önéletrajz, motivációs levél, bizonyítvány másolatok

Jelentkezési határidő: Cégnél érdeklődjön!