Pótfelvételi információk

Lemaradtál? Van még esély!

PÓTFELVÉTELI INFORMÁCIÓK

Az általános felvételi eljárásban a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Karára 534 hallgató nyert felvételt, 35%-kal többen, mint a tavalyi évben.

Ha szeretnél Te is szeptembertől a GAMF csapatához tartozni, pótfelvételizz hozzánk!

A pótfelvételi időszak 2021. július 29. – augusztus 8. éjfélig tart, ekkor még jelentkezhetsz a következő alapszakokra államilag finanszírozott és költségtérítéses formában is:

 

Ha esetleg nem volt elég a pontod az alapképzésekre való bekerüléshez, kiváló lehetőséget jelentenek a felsőoktatási szakképzések, melyekre költségtérítéses formában tudsz jelentkezni.

Szeptembertől

 

felsőoktatási szakképzéseket indítunk nappali és levelező munkarendben is.

Gépészmérnöki MSc képzésre is várjuk még a jelentkezéseket levelező tagozaton. Fontos, hogy itt csak költségtérítéses finanszírozási formát lehet választani.

Néhány előzetes információ a pótfelvételiről:

  • csak azok jelentkezhetnek, akik az általános felvételi eljárás során egyetlen megjelölt képzésre sem kerültek be, vagy egyáltalán nem is jelentkeztek szeptemberben induló képzésre,
  • csak egyetlen felsőoktatási intézmény, egyetlen képzésére lehet jelentkezni (ugyanazon jelentkezési hely mindkét finanszírozási formája egy jelentkezési helynek számít),
  • a pótfelvételiben meghirdetett szakok esetében a ponthatárok nem lehetnek alacsonyabbak a július 22-én meghatározott ponthatárnál, amennyiben a szakot korábban az általános eljárásban is meghirdették.
 

Jelentkezni szintén az E-felvételiben kell – az erre szolgáló felület az eljárás indulásával egyidőben nyílik meg (az általános eljárás E-felvételi felületén nem lehet pótfelvételire jelentkezni). A jelentkezési űrlapokat a kitöltéssel egyidőben, a jelentkezési határidőig hitelesíteni is kell, valamint ugyaneddig kell feltölteni a jelentkezéshez, pontszámításhoz szükséges dokumentumokat is.

A pótfelvételi eljárás pontos szabályai és tudnivalói, valamint a felsőoktatási intézmények által meghirdetett képzések az eljárás indulásakor jelennek meg a Felvin. (forrás: felvi.hu)

A GAMF Műszaki és Informatikai Kara képzéseit itt találod: https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=1479&elj=21p