Process mining – üzleti folyamatok vizualizálása és optimalizálása

process_mining

Előadó: Kozák János, Crayon Magyarország Kft.

Időpont: 2024. május 2. 14:00 – 15:30

Helyszín: NJE GAMF 4/315 Google Maps

Az előadás tartalmából
A process mining (folyamat bányászat) fontos szerepet tölt be a vállalati folyamatok felderítésében, ellenőrzésében, és vizualizálásában, valamint a hiányosságok és optimalizálási lehetőségek felkutatása során.

Ez a technika lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy lássák és elemezzék azokat a folyamatokat, amelyek a mindennapi működésüket irányítják. Így a legtöbb esetben teljesen feleslegessé válik a folyamatok manuális leírása és vizualizálása különféle elavult programok segítségével.

Gyere el május másodikán, és ismerd meg, hogy hogyan tudod az üzleti folyamatokat vizualizálni anélkül, hogy bármit is manuálisan kellene elkészítened, valamint, hogy hogyan deríthetsz fényt azokra a folyamatokra, amelyek létezéséről eddig nem is tudtál.

Az előadóról
Kozák János több mint 7 éve birtokolja a Microsoft MVP címét, amely a Microsoft legnagyobb szakmai kitüntetése, és minden évben ki kell érdemelnie a tulajdonosának. János az egyetem korábbi hallgatója, és több éve részt vesz a Neumann János Egyetem életében, szakmai előadóként és oktatóként. Pár éve az egyetem megjutalmazta a “Címzetes Egyetemi Docens” címmel. Jelenleg a Crayon Magyarország egyik felső vezetője, mint “delivery lead” irányítja a szakmai csapatokat, és együttműködik a cégcsoport külföldi leányvállalataival

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az előadáson történő részvétel ingyenes.